Reklama

Reklama

The United Way

  • Kanada The United Way (více)
Trailer

Obsahy(1)

Manchester United je jedním z nejznámějších sportovních týmů na světě. Jejich příběh však přesahuje hranice sportu. Je to příběh tragédie a triumfu, zoufalství a naděje, romantiky a fantazie. Je to příběh naší doby. Jedinečným způsobem nás celým filmem provází největší kultovní hrdina United, legendární Eric Cantona, který svým nenapodobitelným stylem propojuje jednotlivé vrstvy vyprávění. Tohle je cesta za duší fotbalového klubu, města a lidí. Tohle je “The United Way“. (Fotbal je Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Elephant13 

všechny recenze uživatele

Cantona: ,,That's football that I have dream about." Eric to vystihl naprosto přesně. Příběh Manchesteru United je výjimečný. Spousta krásných záběrů a zákulisních informací. Plný počet! ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele

Příběh Manchesteru United z období druhé poloviny 20. století. Busby babes, mnichovská tragédie, zisk poháru mistrů v roce 1968, období ústupu ze slávy do roku 1992, začátek Fergusonovy éry, class of 92 a legendární treble z roku 1999, včetně vítězství a úžasného obratu v nastavení finále ligy mistrů proti Bayernu. O rané historii a vzniku klubu v 19. století, první polovině 20. století a událostech ve 21. století (včetně třetího vítězství v lize mistrů v roce 2008) se nedozvíte nic. To musíte sáhnout jinam. Z tohoto důvodu mi tento příběh přijde nekompletní. Není to jen dokument o ManUtd ale i o Eriku Cantonovi, jemuž, potažmo jeho známé ostudě, je věnována podstatná část. Asi proto, že celým dokumentem tak nějak provázel. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama