Reklama

Reklama

Balada o bratrech Daltonových

  • Česko Balada bratrů Daltonů (více)

Čtyři pověstní gauneři Joe, William, Jack a Averell Daltonovi, společně odsouzeni na 4300let těžkého žaláře, jsou rozhodnuti stůj co stůj pomstít smrt svého strýce Henryho Daltona, oběšeného na nejvyšším stromě. Zabitím všech členů soudu, chtějí obávaní desperátové naplnit nejen strýcovo poslední přání, ale i zdědit jeho obrovský majetek. Soudci Croovymu a osmi členům poroty tím pádem jde o krk. Na neštěstí Daltonů se ve městě objeví Luke /přezdívaný Šťastný/ – nejrychlejší střelec na západě – rychlejší než vlastní stín – a všechno se řeší jinak… (Česká televize)

(více)

Recenze (43)

SjamK 

všechny recenze uživatele

JAKÉ BY BYLO MÉ DĚTSTVÍ BEZ BRATŘÍ DALTONŮ?! Aneb: "Aleluja, život je jenom hra a ten, kdo vsadí nejvíce, ten vyhrát může, buď všechno, nebo nic, jinak nehraju. Aleluja, za to Ti děkuju..." -- "Jacku, vem si svetr! Jacku, vem si svetr!" -- "Pomóc, duchové, duchové! Už jsou tady zase! Daltonovééé!" A nesmím zapomenout zmínit naprosto bezkonkurenční soundtrack... ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

dvanáct úkolů pro asterixe v podání daltonů, naprostá srdcovka. film nabitej neskutečnýma sekama od indiána koupajícího se v halucinogenní vodě a vytripovanýho muzikálovýho čísla, přes vězení bez věznů a kněze gamblera až po mentální sekvenci na rodeu.. tohle přece musí mít rád každej, dokonce i idiot! ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Druhý film o vtipných příhodách Luckyho Luka s bratry Daltonovými, který jsem tak rád jako malý sledoval. Sice je pravda, že Asterix byl Goscinnyho životním dílem, nicméně i další věci jako třeba tohle jsou z mého subjektivního pohledu klasikou v animovaném žánru. Škoda, že později vznikl seriál, který dělá tomuto sympatickému kovboji celkem ostudu. Mimochodem, tohle je asi jediný western, který se mi kdy líbil. :-) "I´m a poor lonesome cowboy..." ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Něco mezi sequelem a spin-offem předchozího filmu dokázalo udržet nastavenou laťku. Škoda, že jsme si jej tehdy nemohli užít také v kinech... Jen se mi moc nepozdával ten obrazový formát na DVD (1:1,37), chvílemi jsem tam registroval jakoby stranový "ořez". IMDb tam udává formáty dva: 1:1,37 i 1:1,66 - tak nevím... ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Lucky Luke je společně s Vlkem z "Jen počkej" zřejmě jedinou dětskou animovanou postavou, která neustále kouří, vsadím boty, že v nové verzi si musel to svoje balené cigárkou odpustit. Aby toho nebylo dost, tak si bratři Daltonové dávno před Blueberrym a také před Mladými puškami, projdou psychedelickou zkušeností v podobě hub. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama