Reklama

Reklama

Rock Dog 2

  • USA Rock Dog 2: Rock Around the Park
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Bodi (Graham Hamilton) a jeho priatelia Darma (Ashleigh Ball) a Germur (Andrew Francis) založia vlastnú rockovú kapelu „True Blue“ a odchádzajú zo Snow Mountain, aby prerazili na turné spolu s popovou hviezdou Lil' Foxy (Kathleen Barr). Čoskoro však zistia, že sláva si pýta svoju daň. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

Izmo123 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl nějak převratný animák ale přesto jsem si ho v jádru užil, asi mám prostě slabost vůči příběhům který jsou o tom jak si hlavní postava musí splnit sen a nebo taky kvůli tomu že jde o animák, Bodi se zde chová úplně jinak než v předchozím díle což byl docela nezvyk a pořád se toho nemůžu zbavit, v prvním díle Bodi byla trhlá hlavní postava která sršela pozitivní energií ale zde se chová jak největší slušňák který se bojí vystupovat na jevišti a nevím co ještě, mezi tím tady jeho táta se chová mile a trhle jako Bodi v prvním díle což bylo tady vtipný ale zároveň trapný vidět u Bodiho táty nebudu lhát, co se týče děje tak ten tu ubíhá nesmírně rychle a někdy se ve filmu objevovaly goofy scény obzvlášť ze začátku, ani samotná animace tomu moc nepomáhá no není divu když jde o film který šel jenom na DVD a Blu-ray, není to nejhorší animace co jsem kdy viděl ale že bych ji považoval za dobrou tak to bych taky neřekl, určitý pohyby byli fajn ale někdy to působilo dost odfláknutý až bych řekl že samotní animátoři to chtěli mít co nejrychleji za sebou, zde sem nepochopil proč dali hlavnímu záporákovy z prvního dílu novou motivaci která se vysvětlí na pár vteřin která nemá nic společného s hlavní postavou, ovšem cením že přidali do hudby rockový nádech který mi trochu chyběl u prvního dílu ale jinak samotný písně jsou sice fajn ale dosahuje takových kvalit jak z prvního dílu, Postavy 4/10 Příběh 4/10 Animace 6/10 Písně 6/10 ⭐⭐ 4/10 ()

Arsenal83

všechny recenze uživatele

Fádny, beztvarý a málo farebný Dunčo s gitarou 2. Iste, určené deťom, ale myslím, že ani deti v kočíku nepobaví. Maximálne si z hrkálkou v ruke zatrsajú do tempa muziky, ale že by toto bola milučká, zlatúčka rozprávka, tak to nie. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama