Reklama

Reklama

Óda na přírodu

  • Německo Heimat Natur (více)
Trailer 1
Německo, 2021, 100 min (Televizní verze: 2x49 min)

Režie:

Jan Haft

Scénář:

Jan Haft

Hrají:

Benno Fürmann (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Óda na přírodu je okouzlující výprava po vlnách a krajinách střední Evropy od vrcholků Alp až po pobřeží i hlubiny Severního a Baltského moře. Vychutnejte si pohled na zapařené lesy, třpytivá vřesoviště, a ještě mnohem více. Snímek plný výjimečných záběrů představuje přírodu v její plné kráse a zkoumá její zákoutí i jejich obyvatele. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shledl jsem druhy dil - pole,planiny a pobrezi. Musel jsem se vsim recenym souhlasit. Zvlaste s tim, ze potrebujeme nove zemedelstvi. Minimalne mene jedovate. Kdyz se podivam z letadla, vzdy me prekvapi, kolik lidstvo potrebuje poli. Kdyz na nejakem stojite, je tu az hororove ticho,protoze ptaci zde nemaji k obzive hmyz. Kdyby v Nemecku nebylo tolik piscitych neurodnych vresovist s borovicemi a vresem , pozvali by tam kazdy rok 180 milionu lidi,kteri pribudou rocne v Africe. ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

První díl jako dobrovolná příprava ke zkoušce z ekologie lesa a musím říct, že ač většinu informací jsem znal, nadherné prostředí v kombinaci s příjemným komentářem mě chytly na celou dobu. Strašně příjemný a hezký dokument! ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama