Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy nade vše miluje svého manžela. Přesto že je jí nevěrný, nechce se jej za žádnou cenu vzdát. Je zoufalá. Na pomoc jí přijdou mimozemšťané, kteří z ní udělají obra, aby tak poukázali na její velkolepou duši. Nancy teď měří 15 metrů, a svého manžela může vzít do hrsti - obrazně i ve skutečnosti. (DVD Edice)

Recenze (32)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Feministická agitka, ostatně koneckonců je to remake. Už na tehdejší dobu zastaralé triky jsou lehce k smíchu, ovšem ne tolik jako scénář, kdy všichni muži jsou perverzní prasata a všechny holky by měly být statečné a hrdé (ostatně to D. Hannah potvrdí, když chytne milenku svého manžela a ne že by ji rozmáčkla, ona jí dá dobře míněnou radu). Skutečně šílené TV béčko. Co ovšem musím pochválit je odvaha toto natočit. Trochu poupravit scénář a ne příliš tvrdě jít za původním poselstvím (obrácený postup než jaký mají adaptace kupříkladu Gulliverových cest), sehnat sympatičtější protagonistku a mohlo by to být zajímavé. Minimálně trikové efekty už hodně pokročily. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Toto mohlo být jistě daleko více rozpracováno. Slibný námět k tomu svádí. Nabízí se plno otázek a potenciálních komediálních scén, které by byly odpovědí na to, s čím vším by se musela Daryl Hannah vypořádat kvůli své obří výšce, pokud by si chtěla alespoň z části zachovat svůj původní život. Za originalitu a nápad jedna hvězda navíc, než by si to asi zasloužilo. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o lehce podprůměrnou scifi komedii, která po většinu svého času docela nudí. Kromě Daryl Hannah zde totiž ostatní herci podávají opravdu docela mizerné výkony. Děj se neskutečně vleče a díky své nudnosti se atmosféra ani pořádně nerozjede což je velká škoda. Teprve ke konci film dostane docela slušné grády, ale ani to nestačí k vyššímu hodnocení než... ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

Žena nie je niečo, ale niekto! Je osobou, nie hračkou v rukách muža! Má byť hrdá na svoju dôstojnosť, strážiť si ju a ostatní majú rešpektovať jej veľkosť! A keď im nestačí svedectvo milujúcej manželky, tak túto pravdu podporí originálnym spôsobom aj mimozemská civilizácia... Z hlavnej hrdinky spraví obra... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štýlovo a remeselne, je tento remake skvelou poctou jednej veľkej ére vedecko-fantastického filmu rokov 50. minulého storočia. Ani nie tak príbehom, ale skôr dialógmi to poriadne zadrháva a neviem či to označiť ako parodický, alebo vážne myslený pohľad ( tu možno zaúradovali viac dámske časopisy, ako zdravý rozum ) na sci-fi žáner. Či tak, alebo onak, mám tento film zafixovaný ako jeden z mnohých, ktorým sa venoval kultový dokumentárny seriál MOVIE MAGIC a preto som sa aj ja na snímok prizeral z celkom inej, výškovej perspektívy. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama