Reklama

Reklama

To je vražda, napekla: Záhada švestkového pudinku

(TV film)
  • Česko Detektivní pečení: Záhada hrozinkového pudinku (více)

Obsahy(1)

Je pár dní před Vánocemi a celé město Eden Lake žije sváteční atmosférou. To se ale brzy změní, když pekařka vyhlášených sušenek Hannah Swensenová objeví tělo zastřeleného prodejce vánočních stromků. A tak se Hannah místo pečení cukroví věnuje vyšetřování vraždy na vlastní pěst... (TV Prima)

Recenze (4)

Stejšn

všechny recenze uživatele

Chytrák nudlis si nepřečetl původní americký název. Takže chytráku, to co vyčítáš Primě se stalo už v zemi původu. To jenom k těm ubožákům. Jinak film sám stojí za prd. ()

vendulaterez 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě především název, To je vražda, napekla. Celkově to bylo docela dobré, hodně tomu napomohla ta vánoční atmosféra. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Debilové z Primy si myslí, že když šlohnou relativně úspěšný sérii název, "zvýší tím atraktivitu" nějakýho déčkovýho TV filmu. Hmmm, leda hovno. Vono to ale vlastně odpovídá primácký strategii: nakoupit co nejlevnějc co největší sračky a pak je cpát lidem třeba jako "cool biják" nebo "cooltovní filmy" (klidně všude, nejen na Prima Cool). Ubožáci. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dost podobné prvnímu dílu. A jak píše vendulaterez Vánoce tomu dodaly něco navíc. Nicméně další díly už asi vyhledávat nebudu. /// 26.2.2023 O čtyři roky později a vícero shlédnutí, protože v televizi to jezdí co chvíli, musím říct, že pod tři hvězdičky nepůjdu a nezachovat si tu špetku objektivity, kterou mám, protože je to přece jen televizní film, slabá průhledná detektivka a líbivá romantika - ale nepřehnaná, asi bych uvažovala i o čtyřech, ne-li pěti. Protože... musím se vám přiznat, mě To je vražda, napekla vždycky zaručeně hodí do pohody a prostě jsem si to zamilovala. #teamNorman ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama