Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Kultovní anarchisticko-punková hippie groteska pojednává o každodenním životě čtyř „studentů" v Londýně počátkem 80. let. Zbabělý revolucionář Rick (Rick Mayall), urvaný punker Vyvyan (Adrian Edmondson), bolestínský hippie Neil (Nigel Planer) a uhlazený Mike (Christopher Ryan) si pronajali barák na kraji Londýna a intenzivně ho vybydlují. Krutě zacházejí se svým domácím (Alexei Sayle) – a on krutě zachází s nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (91)

Bubugirl 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se vyloženě těšila, dle 79% hodnocení jsem čekala skvělý seriál co mě pobaví, to se však nestalo. Obsazení není nijak závratné, herci jako by vypadali, že jim jde o kejchák a proto vystupují s přehnaným nasazením, které jim nesedí a které nemusíte odkývat. První díl nijak nenadchne ,je v něm jen pár světlých momentů. Spoustu scénkám se nezasmějete i když diváci v seriálu ano. Co chcete od klasického britského humoru? Z takového materiálu se dalo udělat mnohem více. Nevím no, raději se kouknu na Malou Velkou Británii či jiné daleko lepší seriály. ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Teda...jak jsem toto viděl poprvé tak jsem si řekl: "Co to je sakra za blbost??" Ale potom jsem si uvědomil, že se směju, jelikož to je tak blbé, až je to vtipné :-) Parta studentů, bydlící v jednom schátralém domě s tak odlišnými vlastnostmi, jako by byli všichni z jiné planety. Ale dohromady to dává docela slušnou zábavu. Bohužel pouze 12 dílů. 90% ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kult vymetal na ČT 2 v roce 2000 pozdní hodiny. Já jsem na něj vždy čekal a totálně jsem z něj nemohl. Musím zmínit obstojný dabing. Když jsem to nedávno znovu zkouknul (v originále), pořád jsem se dobře bavil. Mezeru v britcomech po Pythonech (69) a Hotýlku (75) určitě vyplnil výborně. Navíc BBC dostala odvahu a rok poté vznikla Black Adder !!! Za zmínku určitě stojí například skeč "University challange" s Benem Eltonem, Emmou Thompson, Stephenem Fryem a Hugh Lauriem. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tyhle postavy jsou fakt naprosto příšerné, naprosto tupej punker Vyvyan, neustále křičící anarchista Rick, zastydlej hipík Neil a slizkej Mike, kdo to sakra vymyslel? Ale jejich demolice beru a hudební vystoupení taky. Ve své blbosti by to mohlo být geniální, ale občas je to prostě jen blbé, takže 3 ***. Rád se na to občas kouknu, to jo.. ()

DAVID.LOPAN 

všechny recenze uživatele

Šílený destroypunker Vyvyen. Pošahaný anarchista "zprdeleksicht" Rick, co si ujíždí na Cliffu Richardsovy. Mongoloidní hipík Neil s čočkovou dietou a sklony k sebevraždě. Kápo Mike a rodina Balowskich. Spousta šílených vtipů a mraky čočky. Tohle se musí vidět! Jeden z nejšílenějších seriálů. Maso! Teda vlastně čočka!80% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • V tomto díle živě vystoupí kapela Madness se svou sklabou „Our house“. (Epistemolog)
  • Přestože se seriál odehrává v severním Londýně, exteriéry byly točeny v Bristolu, 150 km daleko. (Kulmon)
  • V této epizodě živě zahraje kapela Radical Posture svou píseň „Doctor Martin's boots“. (Epistemolog)

Reklama

Reklama