Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eliška je hodná holka. Možná až moc. Chybí jí ostré lokty a přebývá slepá víra. O to akčnější je ovšem její volnomyšlenkářská, všeho schopná sestra Ilona. Obě slečny se společně vrhnou do budování rodinného podniku, fungujícího tak trochu “ode zdi ke zdi”, stejně jako Eliščin vztah se samolibým populárním sportovcem. „Má s tebou ten chlapec vůbec vážné úmysly? Po třicítce se hledá ženich dost těžko…“ upozorňuje Elišku její pragmatická maminka. Je tedy potřeba si ujasnit, zda chodí jen Eliška s Petrem nebo i Petr s Eliškou… Případně toho ženicha splašit jinde. To vše za účasti rodiny a přátel, protože problém jednoho je problémem všech. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. Někdy pomůže náhoda, někdy pár facek a někdy prostě jen stačí přestat řešit vztahové problémy s osobou, která s vámi vztah vlastně vůbec nemá… (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

angel74 

všechny recenze uživatele

Když si scenáristka Zita Marinovová myslí, že největším problémem muže ve středním věku je úbytek vlasů na hlavě, tak se popravdě ani nedivím, že téměř všechny ženské postavy vykreslila jako totální pipiny. Snad jedině Veronika Freimanová ztvárnila trochu důstojnější roli, podle všeho byl brán ohled na její věk. Ovšem kromě ní herecká sestava stejně za moc nestojí. Pokud k tomu přičtu ještě dost stupidní zápletku a úděsný soundtrack, nedá se na tuhle rádoby komedii skoro koukat. (20%) ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Veľmi, ale veľmi zlý vtip. Kohák vtip, Burešová vtip, ale presne ten typ hlúpeho nepodareného vtipu, po vyrieknutí ktorého každý pozerá do zeme a nastane trápne ticho.⚪Scenár snáď ani nedáva zmysel, rovnako ako väčšina dialógov, ak je toto film žánru komédie a romantiky, tak sme ako cz/sk kinematografia na úplnom dne.⚪ ()

Reklama

JenYu odpad!

všechny recenze uživatele

Ty kráso! Už jsem strašně dlouho neviděla žádnou českou moderní komedii a tohle teda byla síla. Bohužel v negativním slova smyslu. Strašný scénář, žalostný budget, nesympatičtí herci, šablonovitost, přehrávání, totální absence jakýchkoliv emocí, nelogičnost, hrozná hudba atd. I brak na Netflixu má nějakou přidanou hodnotu - např. lokace, tady nebylo zhola nic. Bavil mě vlastně jedině Kohák, pro kterého mám ale slabost :) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Prosím tě, jak můžeš koukat na takovou blbost?... A žehlil jsi někdy? (Vratné lahve). Tato hláška vystihuje moje hodnocení a činnost, u které jsem film částečně sledovala. Pár rádoby herců se snaží napodobit americké romantické komedie o holce, která si chce splnit sen a najít vysněného chlapa. Bohužel, nefungovalo to. Herci typu Kohák, Burešová, Krejčíková nejsou a patrně nikdy nebudou na takové úrovni, aby herecky zvládli nějaký slušný film nebo seriál. Pobavilo mě ovšem duo Freimanová Lábus, takže jen kvůli nim nedám nižší hodnocení. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, zas až taký prúser to nie je. Keď to porovnám s niektorými brakmi, ktoré česká kinematografia dokázala vyprodukovať, tak toto je klasický priemer, ktorý ničím neurazí. Aj napriek strašnému množstvu klišé a stupídnejších scénok, je to stále pozerateľné a aj postavy sú vcelku sympatické. Ja osobne Evu Burešovú môžem, takže aj tá potešila. Nič prevratné pod slnkom, ale účel to plní. 60 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Když Barbora Mottlová natáčela scénu, kdy rozbije cihlou čelní sklo exkluzivního sportovního auta, cihla byla pěnová rekvizita, aby nedošlo k žádnému poškození vozu, „pavouk“ byl na sklo dodělán trikově v postprodukčním studiu. Leč co čert nechtěl, když se Bára nahýbala nad kapotou auta, přezkou na pásku poškrábala lak. (rakovnik)
  • Jaromír Nosek, který v komedii ztvárnil jednu z vedlejších rolí, musel pokaždé dorazit o několik hodin dříve, protože mu maskérky a kostymérky na hlavu naplétaly umělé dredy. (rakovnik)
  • „Kvůli nabitému natáčecímu plánu bylo nutné natočit některé podzimní scény v létě, a naopak letní v listopadu. Produkce tedy na konci srpna svážela ze širokého okolí všechny zežloutlé spadlé listy, které se aranžovaly na chodníky a do zelených stromů. V listopadu se zase suché listy na stromech přestříkávaly nazeleno. Pochopitelně ekologicky nezávadnou barvou,” vzpomíná na úskalí natáčení producentka a také scenáristka Zita Marinovová. (rakovnik)

Reklama

Reklama