Reklama

Reklama

Ikony Kamila Střihavky - Série 1 (2022) (série)


Aleš Brichta (S01E07)

(epizoda)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2022, 27 min

Režie:

Miloslav Levek

Hrají:

Kamil Střihavka (průvodce), Aleš Brichta

Obsahy(1)

Aleš Brichta hostem v novém hudebním cyklu věnovaném osobnostem české scény, které se nesmazatelně zapsaly do historie. (Česká televize)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na festivalu v polském Jarocinu jsem byl vlakem před čtyřmi lety a opravdu perfektní atmosféra. Čtyři stejdže z nichž jedna krytá v hospodě a jedna zdarma v Jarocině na rynku. Nejstarší v Polsku se čtyřicetiletou tradicí. Nepřerušili dokonce ani loni v pandemii, i když to bylo zkráceno jen na den. Polská kamarádka mi ukazovala fotky bahnitých louží a celodenního deště. Zmiňovaná kniha pamětí Aleše Brichty musí být zajímavá. V MF Dnes na ni vyšla recenze ve smyslu, že to jsou paměti plné žluči. Zde Brichta zdůrazňuje, že to jsou vzpomínky subjektivní, ne přesná historie. Pamatuji si jak jsem byl na jeho sólovém vystoupení ve velkém stanu na slavném Trutnovském festivalu okolo 2013. ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Bohužel, je vidět, že z Aleše je, co se zdraví týká, troska. Je mi ho líto, byť mám spoustu výhrad k jeho pozdější tvorbě i k některým politickým názorům. Přesto je to bez diskuze největší osobnost českého metalu! Jeho paměti mají jedinou chybu, jsou příliš krátké, jinak je to skvělá knížka, v níž si opravdu s nikým nevyřizuje účty. I když by mohl. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama