Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

superzurda 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak jsme v jednom baru po zavíračce hráli hru Čumíš na mě? A když už jsme se všichni váleli po zemi, s rozlitými pivečky a pokropený od hlavy k patě, majitel baru se hrdě postavil, povolil v kolenou, vypnul pánev a v blasti rozkroku se mu začala rozšiřovat jistá louže. Pak vykřikl: Ty si mi nachcal do kalhot!!!!! Jak můžu dát jiné hodnocení než pět hvězd? ()

Fish 

všechny recenze uživatele

Další vynikající britský komediální seriál. Je docela příjemné si nejdříve pustit jeden díl Pythonů a pak hned jeden díl Hale and Pace (Pozor, tato dávka humoru může být až smrtelná!:-)) Tihle dva tam sázej jednu vtipnou scénku za druhou, že prostě nejde vydržet se nesmát. Například: ,,Jste nervózní?", ,,Ne, nejsem", ,,A co teď, jste nervózní?":-) No akorát musím tomuhle seriálu vytknout, že bohužel nevydržel být tak výborný jako na začátku... Jinak by to bylo jasných 5*. Co se týče komediálních seriálů, na Velkou Británii prostě nikdo nemá! ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Gejzír gejzírů nápadů od této dvojice komiků má skutečně vysokou úroveň, zejména rozmanitostí jejich skečů - parodie/parafráze nebo lidovější humor - a hlavně umí výborně strhnout i slušně vygradovat. Vidím okolo, že někteří nehezky narážejí na buranský feel. Něco připomíná hospodský humor, ale timing pomáhá na jedničku a upřímně - oproti pozdějším ostrovním záležistostem je to ve “vkusném” množství, pokud to tak mohu říct. Příležitostná brutalita a sem tam slušný slovní průjem nebyly v britcomech zdaleka nic nového, ale opět je třeba připomenout, že druh humoru se každou scénkou mění. Český dabing se s tím slušně popral, i když třeba segment dvou Ronů o gurmánech se trochu ztratil v překladu, přesto člověk tu pointu převážně vycucá z prstu. Pokud jste viděli poslední scénku úplně prvního dílu z roku 1988 o kočce a mikrovlnce, která byla točena na stagi, a ten humor vám sedne, dostanete zhruba obrázek, co vás příště bude čekat. ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

-Jestli chcem přežít, musíme sníst chudáka Harryho. To přece nejde....-Proč? Nejsem mrtvej. - Ale si vážně nemocný. Vymkl jsem si kotník! - Seš bezva statečnej chlap. Půjdu se projít, hned jsem tu. Sbohem Harry. Tenhle seriál, jež táhnou na svých bedrech, dalo by se říci, pouze dva angličtí komici, stojí skutečně za to. Neuvěřitelné, i po letech neustálého opakování díle po dílu, se zkrátka všemu upřímně zasměji. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Scénka jak dva idioti stojí u sporáku a sledujou jak z hrnce vyskakuje popcorn mě naprosto sejmula a já se svíjel smíchem. Neuvěřitelný maras:)) Nebo vyslýchání bonzáka a jeho mučení pomocí pojídaní filé s hranolkama je taky neuvěřitelné. A dva stále se hýbající hip hop týpci v podání Hale and Pace mě taky dostali, je to mazec, po Pythonech a Velkovlaku největší nářez co sem kdy viděl. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama