Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Survivor Exile Island (Ostrov vyhnanství) je pro mě divácky velmi komplikovaná série. V pořadí již dvanácté dobrodružství, které již potřetí zavítalo do panamských vod (předtím série 7 - Pearl Islands a 8 - All Stars) mělo slibně našlápnuto, nejen díky velmi atraktivnímu castingu, prostředí a také díky několika výrazným novinkám a změnám, které Survivora posunuly do trošku jiného levelu (skryté imunity, exilový ostrov) ale i díky schopnostem několika jedinců, ať už vybroušenou taktickou hrou nebo téměř robotickými sportovními výkony v soutěžích či a to v neposlední řadě faktorem zábavy, kterou do této řady někteří, když řeknu šílenci ( nejen Shane) nebudu se mýlit, přinesli, stát se jednou z nejlepších řad vůbec, ovšem...bohužel tato skvěle rozjetá řada má pro mě jednu obrovskou kaňku na kráse a tou je osoba, která se nakonec radovala z titulu "Sole Survivor". Ano, vítěz 12. řady je pro mě společně s vítězem 21. řady - Nicaragua (ten je ještě 100% příšernější) nepřekousnutelný. A přitom stačilo tak málo, a to aby vyhrál kdokoliv z jiný z Final6 (hlavně 2. a 4. místa je škoda) než ta osoba, která nakonec vyhrála. Dvakrát škoda, za vítěze sundavám jednu zářivou. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak mně osobně se tato série líbila mnohem více než Guatemala. Od naprostého začátku jsem držel palce Terrymu, který doplatil jednak na slabost svého původního kmene a druhak na finálové rozhodnutí, protože respekt ostatních zcela jistě měl. Strašně mi zde vadila ta černá vypočítavá bestie, která měla odejít někdy z kraje, protože mít v kmenu takové lidi je holé neštěstí. Velmi mě bavil Shane, který si přijel na ostrov na odvykací kúru z kouření a jeho stavy, které předpokládám, že byly uměle vytvořené mě několikrát rozesmály. Hlavně proto, že ostatní neměli pochopení a brali to zcela vážně. Takže mi nic zásadního nebrání udělit * * * *. ()

Reklama

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení na 4 kmeny, ostrov vyhnanství, tajná imunita - bylo toho hodně. Jasného favorita jsem si mezi soutěžícími nenašla, sympatických tam bylo více lidí, ale ti bohužel postupně vypadli, až zbyla stupidní dvojka. Díky téhle sérii jsem si uvědomila, že dabing dělá opravdu hodně, jestli mě to ale přesvědčí k sledování v originálu, to zatím nevím. Zajímavé bylo, že jsem ze začátku Cirie fakt nemusela, ale musím uznat, že hru hrála velmi dobře. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER text obsahuje informace o vítězi: Tuhle řadu hodnotím velice kladně, protože je to v podstatě první řada, kterou jsem vidl v pokročilejším věku. Pamatuji se , že jsem na to koukal už jako malé dítě. Takže v podstatě moje premiéra, kdy jsem dokázal již odhadnout soutěžící i správný postup děje. Nejoblíbenější postavy: Cirie, Aras . Nejméně oblíbené: Shane, Terry, Cortney. Nechápu, jak to Shane mohl dotáhnout tak daleko jak to dotáhl. Přišel mi od začátku nepříjemný a arogantní. Možná chvílemi i nechutný. Nejvíce jsem vítzství přál Cirie. Bohužel mi ji vyřadili, což mě trochu udivilo, ikdyž to bylo v souboji s Danielle kdo z koho. Když jsme se pak přesunuli do finálové trojce, přál jsem si aby se do finále dostala danielle s Arasem a vítězství jsem přál Arasovi, aniž by mi byla Danielle nějakým způsobem nepsympatická. Naštěstí se mi poštstilo a za vítze jsem byl velmi šťastný a spokojený. Uvidíme co přinesou jiné řady, které se chystám shlédnout. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel zatím nejslabší série, kterou jsem viděla. Hlavně za to mohl příšerný výběr soutěžících, počet těch co mi byli sympatičtí se dal spočítat na prstech jedné ruky, proto se docela divím, že jsem spokojená s tím, kdo vyhrál. Nevím co tu všichni mají proti Cirii, ona byla jedna z těch málo sympatických lidí, už proto, že tam dokázala skoro všechny naprosto skvěle obehrát. Spoiler: Tahle řada by měla mít motto: Stěžujte si jak tam nechcete být, proste, aby vás poslali domů, nadávejte jim, řvěte na ně a oni vás stejně domů nepošlou a málem to dotáhnete až do finále. Shane byl jeden z nejmíň sympatických lidí co jsem tam kdy viděla. 3* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)
  • V této sérii byl poprvé představen nový speciální prvek soutěže ostrov vyhnanství. (x_silver)

Reklama

Reklama