Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrá série, nevím proč má oproti ostatním tak nízké hodnocení... Od začátku do konce mě to bavilo, i když musím říct, že finále už nebylo tak zajímavé, protože bylo naprosto jasný, kdo bude z "Final 3" zvolem vítězem. Před Fidži jsem viděl Čínu, která je podle mě méně zajímavá. V této sérii se vyskytuje celá řada zajímavých postav, parádních zvratů a hodně zajímavých situací. Kmenové rady jsou zde v celkovém pohledu jedny z nejzajímavějších. A navíc jsem se konečně dočkal obstojného vítěze, který si ten meloun zaslouží. Spoilery: Jinak mě asi nejvíc zaujal koumák Yau-Man, který u mě nejvíc zabodoval ve výzvě "hod oštěpem a střelba lukem", tam si ty všechny namakance hodně dobře vychutnal. :-D Dobrý byl i Rocky, ale pak to začal přehánět a vůbec se nedivím, že ho vyloučili. Alex + Edgardo byly dobří a féroví hráči, škoda že věřili tomu pitomcovi Dreamzovi. Zajímalo by mě k čemu Dreamz tak nutně potřeboval auto, když nemá ani řidičák, podrazák... Největší kráva nejen v této sérii je jednoznačně Lisi, taková pizda se jen tak nevidí. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 2-3 díly jsem neviděla a možná to byl ten důvod, proč jsem nepochopila, co mají všichni proti Booovi (nesnášim skloňování cizích jmen a už vím proč), jelikož mi přišel pohodovej a nevím, proč neměl ani jednoho spojence a jediné, co jsem slyšela od ostatních za stížnost bylo to, že moc kecá (??). Tolik k němu. Jinak Dreamz je odpad společnosti, hra se dá hrát i poctivě, aby člověk vyhrál. Hlavně aby vyhrál s čistým svědomím a klidným spaním. Ten člověk ale zřejmě žádné svědomí nemá. Když už ho ovládla ta touha po milionu, což chápu, mohl udělat to, že Yau-Manovi to auto vrátí. Ale ani ho to nenapadlo. Yau-Man je skvělý hráč, je chytrý a na jeho věk byly jeho výkony obdivuhodné. Zasloužil by si vyhrát. Ale vítěz si také zasloužil vyhrát (nechci záměrně prozrazovat jméno vítěze), jelikož celou tu hru hrál poctivě a je jasné, že když s někým uzavřel spojenectví, musel je ke konci zradit, když zbývali jen jeho členové. Hodně překvapivá série ()

Reklama

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta výrazných chatakterů, zvratů, tajnůstkářství. Každý díl stojí za to a pobaví, např. čtveřice, která si říkala 4 jezdci :-D Hned na začátku jeden kmen žije v luxusu jako na dovolené a druhý prakticky ve všem živoří a navíc prohrává co může. Hodně zajímavé tahanice o tajnou imunitu. Oblíbení hráči: sympaťák Earl, silák Boo, inteligentní Yau Man a pobavil nejvíc Rocky. Naopak Dreamz si vysloužil příčku největšího z...da v dosavadí historii hry. Určitě další top série. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojlery!...Survajvr, tentokrát na FiDŽi přinesl v pro mě zlaté éře pořadu změnu s tím, že jeden kmen bude na dovolený a ten druhej hrát Survajvr. Podepsalo se to hlavně na soutěžích (možná za to můžou prokletý oranžový šátky), kdy Ravu vyhráli za celou dobu jednu jedinou soutěž. Sračky jako Cassandra si tak válely šunky na kanapi do dne 39 bez potřeby cokoliv dělat a finalisti tak stojí za hovno úplně stejně jako nasraná porota. Favoriti: Edgardo, Alex ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že řada, co se týče děje, byla skvělá, ale nějak mi nikdo ze soutěžících velice nepřirostl k srdci. Proto to nižší hodnocení. Navíc celá ta situace ohledně Yau-Mana a Dreamze a jak Dreamz pořád mlel jak udělal správnou věc a jaký to je dobrák. To bylo celé tak moc na přes držku! Ještě že jsou Amíci takový dobráčci. S vítězem jsem spokojen a z finálové trojky to byla jediná volitelná možnost. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)

Reklama

Reklama