Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje plno SPOILERů! Tak v téhle sérii byly hodně zajimavé kmenové rady a nikdy nebylo jisté, kdo nakonec vyletí. Takové zvraty snad ještě v žádné jiné sérii nebyly. Asi kvůli tomu je tato řada tak oblíbená. Obě strany to měly těžké, jedna s cejchem favoritů, kteří vědí jak se ta hra hraje, proto byly hrozbou a fanoušci, o kterých nikdo nevěděl jak se zachovají. Bohužel byl z kraje vyřazen jeden z mých oblíbenců, ale co se dalo čekat. Hned první den mě přišel sympatický z nových soutěžící Jason a pak také Erik. Bohužel oba byli natolik důvěřiví, že se jim to nevyplatilo, hlavně Erikovi. Sice tu byly drsné kmenové rady, ale nejlepší řada to pro mě teda není. Cirie mě naštvala, protože zosnovala plán na vyřazení téměř všech mých oblíbenců. Proto nechápu, proč je ve dvacáté sérii v kmeni hrdinů, tu bych zařadil mezi jednoznačné zloduchy. Oblíbení hráči této série: Yau-Man, Ozzy, Jason, James, Erik, Amanda. U každého z mých oblíbenců, kromě Yaumena nemám rád některou jejich vlastnost, nebo mě občas naštvalo jak se chovali nebo mluvili, přesto to budou prostě mí oblíbení hráči. Neoblíbení hráči: Natalie, Cirie, Eliza, Fairplay. Vítěz si to určitě zaslouží, dostal se tam přes intriky, ale to k tomu patří. Čekal jsem ale za vítěze toho druhého, který byl ve finále. ()

Malakal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S kajdovo komentářem se nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit. Ten nejlepší cast, který kdy byl (po posledních sériích se obávám, že lepší už nikdy nebude), se postaral o nepopsatelnou atmosféru CELÝ série a já se díky tomu k různým epizodám často vracím a pořád je zbožňuju stejně. Prostě TOHLE je pro mě Survivor! (Dodatek: Teď se ještě nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit, s Tomovo komentářem :)) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hvězdní hráči na jedné straně a na té druhé zajímavě poskládaný tým fanoušků. Tohle prostě nemohlo skončit špatně. Plno napínavých soutěží, ve kterých se jde na krev. Neustálé změny strategie, kdy každý chvilku tahá pilku. V každém koutu pláže několik vašich oblíbenců. Samozřejmě se párkrát blískl i Ozzy. V týmu fanoušků stojí za zmínku Rambo Joel, atleti Jason a Erik, který vše hloupě zazdil svým vyřazením a takticky vyspělé mršky Natalie a Alexis. Zkrátka svátek pro každého fanouška Survivora. Jedinou kaňkou pro mě zůstává ženská aliance, která se až příliš brzy zbavila všeho s penisem. Rozhodně nemůžu říct, že bych některým holkám nefandil, ale ten testosteron ke konci přeci jen chyběl. Smutné byly nedobrovolné odchody, u Jamese jsem málem prokousl polštář, dokonce i žida Jonathana mi bylo líto. Na závěrečné kmenové radě mi vlastně bylo jedno, která z nich to vyhraje. Amanda byla skvělá ve výzvách a Parvati od začátku taktizovala jako o závod. Favorit: Ozzy, Oblíbenci: Amanda, Parvati, James, Eliza, Ami. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu zajímavá série plná známých tváří, napínavých situací a nečekaných zvratů. Na druhou stranu série, z které jsem měl občas hlavu v kýblu. Pozor spoilery: Chvílemi jsem začal až opovrhovat ženským pokolením, protože to co si tady některé dovolovaly mě neskutečně vytáčelo. V první řadě na odstřel by u mě byly krávy jako Natalie, Eliza, Ami, Tracy, hned za nimi v těsným závěsu kravky jako Cirie, Parvati a Alexis. Ne sedm statečných, ale sedm sviní. :-D Ještě jsem neviděl všechny série, ale myslím, že můžu říci, že tohle je série s největší koncentrací přetvařujících se, lživých a zákeřných bab... S vítězkou nemůžu být spokojený, Amanda měla určitě vyhrát! Samozřejmě je škoda Jamese a Ozzyho, protože to byly nejlepší trosečníci a nejférovější hráči. Erik byl fajn, byl zažraný do hry, to se cení. Doplatil na svoji naivitu a to, že důvěřoval těm sviním. :-D Blbec a další naivka Jason krásně skočil Ozzymu na špek. Taky je velká škoda, že kapacity jako Yau-Man a Johnny Fairplay vypadly tak brzo, to sérii taky hodně ublížilo. Konec spoilerům. Je to drsná hra, určitě není férová, je zajímavá pro diváka, který se s výsledkem nakonec musí smířit, protože nic jinýho nenadělá. A i když jsem byl nejdříve rozčílen, jakým směrem se hra ubírala, tak nakonec musím říct, že to byla moc zajímavá hra a k čertu s vítězem. PS: Pro blbce typu Tom Riddle: Nejde o to, kdo je dobrej na sporty a komu to líp myslí, jde o to kdo je dobrej a sympatickej člověk a když jsi přál výhru spíš některé z těch nesympatických podrazáckých sviní, tak to potěš koště. S tebou bych se fakt znát nechtěl. Ale hlavně, že jsi sežral všechnu moudrost světa, chytráku... ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16. řada přinesla další ojedinělý sociální experiment: proti sobě postavila zkušené oblíbené hráče, kteří již od prvních okamžiků přesně vědí, co mají dělat - a největší fanoušky hry, kteří sice mají nulové "praktické" zkušenosti, zato zase mají výhodu v teorii a ve znalostech o svých soupeřích. Tahle řada je jednou z nejlepších díky skvělé interakci "hvězd" a "fandů", neuvěřitelným zvratům (tato řada se může "pyšnit" nejvyšším počtem odsoupení ze hry kvůli zdravotním či osobním důvodům) a velmi zábavných kmenových rad (snad na každé se stane buďto drsný blindsind nebo komický výstup hodného Zlaté maliny - aneb výborné hrátky se všemi možnými typy imunit:-D). V téhle řadě jsou skvělé charaktery a figurky, které se vám vryjí do paměti: blbec James pokračuje ve své nekonečné blbosti; Fairplay opět provokující Jeffa; Eliza a její klacek:D; Ozzy+Amanda=Love(not)forever; podrazácká zmije Parvati dotahující svoji taktiku k dokonalosti; Cirie se slizkým úsměvem a záměry hodné krysy; přidrzlý Jonathan; "americký hrdina" Yau-Man :D; nudná a opět nevýrazná Amy.... z kmene fanoušků se prosadili (u mě) především Erick (za svůj "geniální" herní tah a svůj nelíčený entuziasmus), Jason (soupeřící o titul největšího blbce pod sluncem), a pak dvojka Chet-Joel, aneb nejoblíbenější "pár" této série:) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)

Reklama

Reklama