Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série, kterou jsem zatím viděla. Holky si to opravdu dávaly. Jen Amandino ksichtění mi celou dobu vadilo. Ta holka je tak unylá, že opravdu nechápu, proč všichni mluvili o tom, jakej je to báječnej stratég. A Jason s Erikem mají být fanoušci? Jestli tu hru skutečně někdy sledovali, tak jsou to pitomečci k neuvěření. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řadu mi hrozně sráží kmen "Fans", což je do tý doby nejstupidnější kmen, co jsme kdy mohli na obrazovkách vidět (viz Erik, Jason, Chet apod.). Když by místo Fans byli další hvězdní hráči, líbilo by se mi to milionkrát víc. Na druhou stranu jedny z nejlepších blindsidů co jsme za dosavadních 27 řad mohli vidět! ()

Reklama

Lucillle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla perfektní hned od začátku, favority jsem znala všechny kromě holek z Vanuatu, a že to fakt byli super favoriti a s fanouškama sjem se postupně seznamovala. Stala se z toho ale luxusní čarodějnická seance. To co tam ty čubky všechno těm chudákům chlapům provedly no fakt hukot. Když mi vyřadili favorita Ozzyho, byla sem fakt naštvaná, když odešel James, tak taky. Ale nejvíc jsem soucítila s Erikem, když si ho vzaly na paškál a přiravily o náhrdelník, respektive řvala jsem na něj, ať neni blbej a nic jim nedává :) Vítězství Parvati mi neva, ale fandila jsem Amandě.. Mikronesie rules! ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší z nejlepších. (při troše času navíc komentář snad malinko rozvinu) Hrozí MINISPOILERY!!! Zatím snad jen, že zcela nekriticky zbožňuju "klackovitou" Elizu a taky ......Parvati (a díky nim vlastně i Cirii, Natalii, Alexis, Jasona a zlomeného Pennera s uplakanou Ami). Zamilovanou puťku Amandu a zlobra, co se ještě dokázal držet na uzdě Jamese už méně. Z duše opovrhuji arogantním hlupákem Ozzym, ale to už jsem psal u CI. A také ultraprimitivní hlavohrudí Joelem. Erik Kathy a CHET!!! dodali tomuto survivoskému klenotu lesk a punc superzábavnosti, tak strašně neschopně roztomilou trojici už v žádné jiné sezóně neuvidíte. Snad jediná série, která mě nikdy neomrzí 110% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ve starších sériích většinou chvíli trvalo, než-li jste si utvořili k některému hráči sympatie. Čímž několik prvních episod bylo tak nějak o ničem. Mikronésie, kde se utkal kmen fanoušků a kmen "Kdo přežije" osobností, od prvního dílu jasně ukazuje, která série je ta nejtvrdší, nejpřekvapivější, nejzábavnější a vůbec obecně, která reality show je ta úplně nejkvalitnější. Jonathan, Ozzy, James, Parvati, Amanda.... lžou, manipulují, potí krev, kují pikle a je ohromná zábava sledovat je při tom :-). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)

Reklama

Reklama