Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších sérií téhle reality show, a to zejména díky skvělým hráčům, a jednomu zásadnímu zvratu. Takže tady máme drsnou hru Burtona a Johnyho proti ušlechtilému pirátovi Rupertovi a jeho pobočnici, která se v průběhu změnila z fajn maminy v smrtelně nebezpečnou potvoru a mezi tím jedna bláznivá vypatlaná skautka. ()

barrahir 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat spoilery. Dokud tam byl Rupert, tak mě to neskutečně bavilo, ale vrácení dvou vypadnuvších a dost brzké sloučení změnilo tempo a od té doby už to nebylo ono. Konec už jen o taktizování a alespoň Jon, kterého by jinak člověk zabil, si získal trochu sympatií, ke konci už jsem mu v tom stádu slepic snad i fandil. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může obsahovat spoilery: Po šesti sezónách Survivor vůbec poprvé opustil téma místního folklóru a založil celou sérii na pirátském stylu. Osvěžující změna potěšila, k tomu přibylo několik dalších premiér (kmen odpadlíků...) a některé z nejdrsnějších strategií historie soutěže. Vítěz: 5* - faktor nečekaného vítěze potěší vždycky, pokud si to onen člověk aspoň trochu zaslouží. Tady si to zasloužil hodně, a tak to těší o to víc. Účinná strategie, zábavná osobnost, co víc si přát. Top 20: Sandra Diaz-Twine, Jon "Fairplay" Dalton. Oblíbenci: Christa Hastie, Darrah Johnson, Rupert Boneham ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Řada měla spousty skvělých charakterů a i hráči co se nedostali do sloučení jsou zapamatovatelní. Máme tu první dobrovolné odsoutpení ze hry, první návraty vyřazených hráčů, jeden z nejikoničtějších momentů historie a totálně nahecovovanou soutěž s pytlemi. Ikdyž nejsem vůbec jeho fanoušek, tak účast Ruperta byla příjemná a toto byla jediná série kde mě neštval.Téma pirátů je tu ždímano co to jde, což je vždy plus když se řada drží svého tématu. Samozřejmě nesmíme opomenout asi největšího padoucha co hru hrál Johnyho Fairplaye, ten člověk šel doslova přes mrtvoly.Ať už máte rádi dobráky, underdogy, trosečníky,... v této série si každý najde to své. Oldschool série, která ale baví svojí taktikou, co víc si přát. Perlovky se povedli a je tu i první účast samozvané královny pořadu. Vítěz je dobrý a dost se mi ulevilo když jsem viděl proti komu byl ve finále. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Johnyho "umrtí" babičky NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Návrat vyřazených hráčů NEJLEPŠÍ HRÁČ: Johny "Fairplay" Dalton NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Andrew Savage ()

Bukk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fairplay byl neuvěřitelný hráč, kterému nevadilo ze sebe vydat to nejhorší a nejlepší zároveň. Vždyť kdo by lhal o vlastní babičce! Na druhou stranu dával kmeni správný říz, ale abych mu nedala všechen kredit, i ostatní měli své momenty. Rupert doplatil na svou důvěřivost (jak sám uvedl) a je to škoda. No ale je to přeci jen soutěž o peníze a nedivím se, že všichni dobří hráči museli dříve či později z kola ven. Dlouho taková dobrá řada nebyla (z mého pohledu). Konec byl bohužel nezajímavý a to je škoda, protože celkově složení trosečníků bylo skvělé. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)
  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)

Reklama

Reklama