Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně se jednalo o jednu z lepších sérií. Kupa zajímavých a odlišných psychopatů je strašně super věc, pokud je dostanete na ostrov a donutíte je spolupracovat. Ačkoli jsem to v počátcích hry přál úplně někomu jinému, tak rozhodně nejsem vyloženě nespokojen. Mohlo to dopadnout i mnohem hůře. Vítěž mi postupně přirostl k srdci. Soutěž obsahuje mnoho pěkných zvratů a několik zásahů do hry. Boje o imunitu byly rovněž kreativní. Dávám zasloužené 3*. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky skvělému castingu je to pro mne asi největší překvapení a jedna ze tří nejlepších řad. Nastal mi nezvyklý problém, a to že jsem nevěděl komu více fandit, neboť dobrá polovina soutěžících si sympatie zasloužila, a to včetně "padouchů" - Randyho a Ace. Navíc osobnostně slabší jedinci naštěstí (s jednou výjimkou) vypadly relativně brzo, ikdyž kdo ví, třeba by se také trochu rozehráli. Velké překvapení v podobě Sugar, ke které jsem od počátku choval skepsi, kdy z počátku byla skutečně za nanynku a loutku, ale v další fázi hry se překvapivě době rozehrála. Rovněž chválím výběr prostředí, které bylo podmanivé a pro mne zajímavější než většina sérií z ostrovů. Dost mne též pobavily hrátky s falešnými imunitami a změny v poměru sil a nástup "outsiderů". S vítězem nemám problém, výhra zasloužená. Oblíbení hráči: Sugar, Ken, Bob, Randy, Ace. Co je pro mne nepochopitelné je fakt, že olympijská vítězka čtyři roky od zisku zlata v běhu na ideální vzdálenost (z hlediska téhle soutěže) to tady od počátku fyzicky moc nedávala a byla po celou hru spíše fyzickou přítěží. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné prostředí rovníkové Afriky. Opět netradiční rozdělení kmenů. A zase je to dost nevyrovnané. Ani prohození členů nepomohlo... Ale dvojité prohození vidím poprvé. Začíná se mi to líbit čím dál víc. Teprve po sloučení to začne být sranda. Randy je snad nejotravnější chlap, co tam kdy byl. Škoda, že to nevyhrála Sugar... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pro mě to bylo příjemný překvapení se skvělim výtězem. Nejvíc mě zaujal Randy. Největší borec. Škoda, že ho Bob zradil. A jeho závěrečný slova jsou nezapomenutelný. Bob je takovej druhej Terry a taky to dokázal v soutěžíš. Opravdu skvělá serie. O třídu lepší než minulá Mikronesie! Jináč Sugar je vážně chytrá holka. Ikdyž tak nevypadá. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to není nejlepší série ze všech, ale každopádně jsem se zatím u této pobavila nejvíce a to díky Sugar, Crystal a Randymu. Jinak krásné prostředí, zajímaví lidé. Snad poprvé jsem výhru přála více hráčům. Naštěstí vyhrál jeden z nich. Corrine je neodpornější člověk, kterého jsem kdy v této Realityshow viděla. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Série byla filmována v přírodní rezervaci ve Wonga Wongue v provincii Estuaire na západu Afriky. (reich)
  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)
  • Podruhé se americká verze show Survivor odehrává na africkém kontinentu. (Grimaldi)

Reklama

Reklama