Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Jedna z těch lepších řad, strašně moc zajímavých lidí. Zabiják draků coach je za všechny prachy, věčně vykulenej Stephen fakt úsměvnej, (pro mně nepochopitelnej) outsider sympaťačka Sierra, samice Taj, miláček JT a fešáček Brandon. Nevím čím to je ale série ve vnitrozemí mě baví nějak víc. Oblíbenci: Sierra, Taj, Brandon, Spencer ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně dobrá série. Úvod mi sice přišel relativně slabší, ale náhle po sloučení obou kmenů celá série nabrala spád a všechny nitky hlavních hráčů této série začaly pomalu proplétat až do skvělého finále. Rozhodně série velkých hráčů a skvělých podrazů na další úžasné lokaci. A Coach je kapitola sama pro sebe Nejoblíbenější hráči: Stephen, JT, Tyson ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nějlepších sérií. Favoritů jsem měl několik. Úplně nejvíce jsem přál vítězství Coachovi, protože to byl totální psychouš. Jeho historky a absolutně nepřesné předpovědi počasí neměly chybu. Nepamatuji si, že bych se u některého survivoru tolik nasmál. Celkový vítěz byl můj druhý oblíbenec, takže po této stránce jsem spokojen. Fajn vývoj, kdy se vyřazovalo od dementů, což bylo úplně neobvyklé, a proto jsem si mohl soutěžící, kteří za něco stáli užít až do konce. Fajn úkoly. Vítěz dostal poprvé všechny hlasy poroty. Hodlám zde napálit 4*. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná série, kde jsem měl problém si vůbec někoho oblíbit Coach mě jednu chvíli štval pak jsem mu fandil, aby mě zase štval obdobně Sierra. Erinn mi byla z počátku sympatická a jak si začala více "otevírat hu.u" tak mě také omrzela.... Fakt ani nevím komu jsem vyloženě přál. A průběh? Prohra silnějšího kmene se slabším? Absence strategie atd... co zde hledat? Snad jen věčné urážky a shazování Sierry a příběh kolem Coache víc nic. Vítěz/ka ? Budiž. Prostě průměrná série, která nenadchne, ale ani neurazí. 3z5 ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, kde jsou nečekaně super lidi, kromě Sandy a (spoiler: ve finále se ukázalo jaký je i Stephan, ale slovy Couche - odpouštím mu ). Od první série jsem fndil Sieře a byl jsem mile překvapen, že se dostalo vcelku z největšího outsidera do vcelku slušného místa. Za to děkuji i Couchovi - takovýho člověka nenajdete v každé sérce. Tato řada se dá říct má všechno, co pravý Survivor má mít - skvělé soutěžící, perfektní soutěže a přírodu, podrazy a dobré odměny. Nedivte se proto tedy, že tato řada mi přirostla k srdci stejně jako třeba má neoblíbenější z Cookových ostrovů. Líbilo se mi to. Vítěz je téže přijatelný. Hodnotím 95% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)
  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)

Reklama

Reklama