Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Oblíbení hráči: Ozzy - i když byl párkrát arogantní, stejně nechápu, jak může být tak silný a odhodlaný, ke konci hry jsem mu opravdu moc fandil a dále s velkým odstupem Keith, který toho sice moc nepředvedl, ale byl jednoduše sympatický a pár dalších hráčů. Neoblíbení hráči: Tak v této kategorii mám tentokrát problém, protože žádný hráč mě tu neštval tolik, aby byl neoblíbený. Bohužel to byla opět řada, kde bylo hodně průměrných hráčů, až moc. Od začátku mně přišel sympatický Brandon a chtěl jsem fandit i Cochranovi, ale postupem času se ukazovala jejich povaha, která mi příliš nevoněla. Brandon byl neskutečnej pánbíčkář, což mu dokonale zničilo pověst a pokazilo hru, kterou by mohl mít dobrou, no a Cochran byla dobrá parodie, působil malinko i arogantně v tom jak mluvil a že uměl mluvit celkem dobře a i díky jeho tahu nebyla takto série zase tak hrozná, jen škoda, že to pomohlo jinému kmeni. Coach opravdu působil lepším dojmem, než v Tocantins, kde jsem ho neměl rád. Vítěz není špatný, jen bych to přál více čtvrtému. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen Cochran a Ozzy tomu dali šmrnc, jinak PRŮMĚR a vítěz měl být drakobijec, protože on se pasoval na náboženského vůdce a všichni ho poslouchali! Vy, co milujete Ozzyho určitě zjistíte, že sociální hra mu absolutně nic neříká. Naproti tomu vy, co Ozzyho nesnášíte, si zase polibte prdel, páč bez něj by tato série byla ještě mnohem nudnější. ()

Reklama

Darth_AK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY (SAMOZŘEJMĚ): Dokonalý vhled do nezměrných možností manipulace pomocí náboženství. Je-li každá série Survivoru společenským experimentem, pak South Pacific by měl mít podtitul "Falešnost víry". Můj oblíbený bizarní hráč z Tocantins a HvV Bendží "Coach" Wade tu rozjiždí tak skvělou nábožensky fanatickou hru, že je naprostá radost to sledovat. Chápu proč zrovna tahle řada budí takové emoce, někomu to nemusí být při chuti a už vůbec ne věřícím, ale v jaké jiné řadě uvidíte kmen ihned po výzvě pokleknout vzývat boha, hráče který našel imunitu a tajně si ji schovával, přijít po 6 dnech a předstírat že ji našel na základě boží vůle? Neskutečné! Naboženská zápletka pro mě zcela překonala taktický aspekt hry, který defacto odešel domů s tím, jak Coach ukecal bizarně Cochrana k přejití ("There is a line in the sand" - literally nakreslí čáru do písku). Od té doby už je to jen Válcovačka s velkým V. To co chybí sérii pro mě k dokonalosti je Coachovo vítězství, o které se připraví sám svým debilním slibem Ozzymu, že vezme do finále jen bojovníky a tedy i jeho (proč bys to říkal Coachi, proč proboha), a to že na konci začne věřit svým vlastním blbostem a nehodlá se přiznat že zahrál skvělou hru. Jestli bych někdy měl někomu doporučit sérii Survivora jako náhled do zvráceného světa, vyberu SP. TOP OKAMŽIK SÉRIE: 1) Coach objímající všechny odcházející, kteří na něj zvysoka kašlou a pokaždé ho pošlou někam, 2) Coach tvrdící Brandonovi že jeho vyloučení mu nařídil bůh ve vizi. 3) Dvě první vyřazené říkající při výzvě Coachovi Benjamin, následované hysterickým zachvátem jmenovaného, že mu Coach říkala už jeho máma pomalu když se narodil :D PS: Ostrov vykoupení je tu podruhé a pořád je to stejně k ničemu věc, která jen devalvuje smysl kmenových rad a jen zdržuje od dění v kmeni. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY South Pacific už před premiérou vznesl celou řadu otázek. Mimo jiné "Kdo budou vracející se hráči?" Po odpovědi na tu otázku se vyrojily logicky další. Proč Coach a Ozzy? Ti dva přece nemají žádnou rivalitu a ani nic moc společného. Jeff Probst si dovolil všechny vyvést z omylu, když prohlásil něco jako "Proč Ozzy a Coach? To je prosté, oba mají charisma, oba mají obrovskou fanouškovskou základu a ani jeden neumí pořádně hrát Survivor." To je věta, která je naprosto zásadní pro to, aby si člověk sezónu užil. Ozzy totiž předvádí svojí standardní šňůru výher topíc se ve vlastní aroganci, Coach za doprovodu ujetých historek a tai-chi dělá guru svojí sektě. Ač mají oba dva velkou moc, jeden strategickou, druhý fyzickou, ani jeden z nich pořádně nemá hru pod kontrolou. Ozzy zaslepený svým obřím egem nevidí, že fyzická hra nestačí, Coach zaslepený svým obřím egem nevidí, že za jeho zády každý kuje zradu. Vítěz: 4* - Jeden hráč ale vidí všechno. Nevýrazná nenápadná oplácaná holka jménem Sophie, která svojí ruštinou a diplomem z ekonomie uhrane jinak flirtuvzdorného Coache, tiše mu našeptává, co dělat, sem tam mu pohoní ego dotazy typu "pověděl bys nám, co znamená támhleto souhvězdí, ó všemocný Coachi?", sem tam zpacifikuje zbrklého Alberta ("Where's your strategic mind now?" = Sophierce Love!!!) s jeho nesmyslnými nápady na podraz (protože být součástí většinové aliance a mít kolem sebe obětní beránky pro poslední kmenovou radu je tak nějak mnohem logičtější a rozumnější než za každou cenu provádět blindside...) a neustále kryje Coachovi záda, a ve finále i nakonec v té vůbec nejtěžší a nejdelší soutěži Sophie nakope dolní záď i neporazitelnému Ozzimírovi, řečenému Arogantnímu. Většina diváků se baví nad Ozzyho atletickými výkony na Redemption Islandu, Coachovou zdánlivou manipulací kmene, Cochranovou zbabělostí, Brandonovým šílenstvím, a potom většina kroutí hlavou, když ten jediný zbývající normální a inteligentní člověk shrábne šek na milion dolarů. A já jsem naprosto spokojený. Vítězství Sophie je to jediné možné, které South Pacific na celé čáře vykoupilo a díky kterému South Pacific stojí za to. Oblíbenci: Sophie Clarke, Papa Bear ()

Pauliii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr. Nejvíce je série oživena Ozzym, který se prokázal jako namyšlenej idiot (Coach to vystihl: Narcis, kterej je tak zahleděnej do svýho odrazu, že přestává vnímat realitu), ale na druhou stranu bez něj by celá série šla naprosto do kytek, a tak buďme za něj rádi. Navíc vždycky krásně mluví o přírodě a návratu ke kořenům na Reunionech, čímž souzní s mojí duší. No a dalším výrazným "hráčem" je samozřejmě Coach, kterej hru posunul zase trošku do jiných měřítek. Kde by byla tato řada bez těchto dvou, není těžké odhadnout. ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama