Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nejslabší sérii se pravděpodobně nejedná. Bohužel skutečně nemá moc co nabídnout. Účastníci soutěže jsou docela nezajímaví lidé a jediné štěstíčko je to, že soutěž vyhraje ten nejzajímavější z nezajímavých. Bacha spoiler, Brian. Soutěže jsou o ničem, výsledky hlasování znáte dopředu. Bohužel na více než 1* to nevidím. Snad bude příští série zajímavější a méně křesťanská. ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série, co jsem viděl už před nějakým časem a moc dobře si ji nevybavuji. Nicméně je fakt, že obsazení tentokrát bylo poměrně slabé, nenašel se nikdo, komu bych fakt fandil. S vítězem a finálem vůbec jsem relativně spokojen, i když popravdě, ty prachy nepotřeboval:D Oblíbenci: hmm...hmm...asi mi nevadil Brian, Ken a Jake Neoblíbení hráči: Shii Ann, Kočka série: asi nic dle mého gusta:/ ()

Reklama

HawkeyeSaw 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se připojit k všeobecnému názoru, který tuto sérii označuje za nejslabší. Už samotný začátek odlišný od předchozích sérií tuto řadu rozjíždí poněkud novým způsobem a nejedná se o jedinou novinku, kterou tato řada přinese. Cesty loďkou pro pitnou vodu i na soutěže odehrávající se z velké části přímo na moři a obecně nádherné prostředí Andamanského moře dodávají této sérii jedinečnou atmosféru. Soutěže byly často zaměřené určitými způsoby do místního orientálního stylu a setkávání se s místní kulturou ke konci série bylo také perfektní. Pravda je, že leckteří soutěžící byly skutečně pro pořad slabí, ale zdaleka to neplatilo o všech a souboj dvou věkových skupin měl také něco do sebe. Celkově hodnotím jako jednu z nejlepších sérií. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Série s jedním z nejprotivnějších castů a neuspokojivým vývojem neobsahuje prakticky jediného člověka, kterému by se dalo doopravdy fandit. Až na pár celkem zajímavých strategických tahů nestojí za řeč. Vítěz: 4* - jedna z nejdominantnějších her v historii soutěže, ovšem odpudivá osobnost. Oblíbenci: Erin Collins ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 50%***TV/// Soutěžící 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// PLUS: nejvíce mě tu zaujala asi Shii Ann, kterou jsem měl možnost vidět později v Návratu hvězd, ještě snad Jack a Brian byly trochu sympaťáci MÍNUS: tady ovšem veškeré klady končí, jsem si docela jist že se jedná o nejhorší řadu, který kdy vznikla, uvidíme jestli ji Nicaragua nebo One World "překonají" ale osobně doufám že ne, jde tady totiž o nejhorší casting v historii soutěže, zhruba do poloviny kdy vypadlo pár zajímavých hráčů to ještě šlo, potom už to byla nuda a já se díval na hodinky kdy to skončí, účastníky raději nebudu jmenovat, byl by to dlouhý seznam, ale byla to s nimi otrava./// Shrnutí: Rozhodně by se slušelo říci, že jsem nebyl ničím ani nikým ovlivněn (např. špatné komentáře), takže jsem si obrázek utvořil sám a byla to opravdu bída. Nejzajímavější byl snad náznak v úvodu, rozdělení na muže a ženy, který se tady bohužel nestal./// PS: Naštěstí se tato situace stala v šesté řadě a bylo to opravdu zajímavé, ale o tom až příště. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • Jediná série, ve které proběhlo tzv. falešné sloučení. Kmeny žili na jedné pláži, ale stále spolu soupeřili. Tato situace nastala ještě v Kdo přežije: Jeden svět (od r. 2012) , tam to ovšem byl hlavní twist série a proběhlo klasické sloučení. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, ve které Jeff Probst moderoval jak živý finálový přenos, tak tzv. Reunion. (Alex24)
  • Poprvé začala být porota jmenována z vyřazených členů ještě před sloučením. (Alex24)

Reklama

Reklama