Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (685)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Ant-Man And The Wasp" je v jadre komédiou s dramatickými momentkami. Ale hlavne sa nás snažia rozosmiať a priniesť nám niečo podobné, ako sme mali naposledy. Mám pocit, že to väčšinou funguje. No miestami vôbec. Poviem pravdu, že kedykoľvek sa na placi objavil Walton Goggins, tak mi prišiel neskutočne otravný. Priam som mal pocit, že si chcel uchmatnúť každý moment, no nefungovalo to. A štvalo ma kedykoľvek sa obavil. Mám ale pocit, že inak to väčšinou fungovalo. Paul Rudd je stále vynikajúci, Evangeline Lilly takisto a spolu fungujú ako dobrá dvojka. Plus Michael Douglas ako Hank Pym je absolútne super. Priam sa s touto rolou zžil. Najvtipnejší moment je pre mňa keď Michael Pena pod sérom pravdy rozpráva kde sa nachádza Scott. To nemá chybu. Vzťah Scotta s jeho dcérou je tiež super. To je správne ukázané už v úvode. Potom tu máme "Ghost". Veľmi zaujímavá postava s dobrými schopnosťami a myslím si, že jej príbeh je aj celkom pochopiteľný. Dizajn jej obleku mi pripomína kvarianov z "Mass Effect", ale fakt vyzerá super. Ako zloduch nie je veľmi zlodušská, no myslím si, že od nej sa môžeme ešte niečoho v budúcnosti dočkať. A som zvedavý. Komické momenty občas nefungujú, ale nebolo tam nič, čo by som povedal, že by bolo otrasné. Efekty sú super, je tu pár vynikajúcich momentov a myslím si, že ako fanúšik Marvelu ma film celkom aj potešil. Možno som čakal trošku viac, ale s výsledkom som spokojný. Úprimne som už veľmi zvedavý čo sa bude diať ďalej. Takže nech dlho nečakáme na "Captain Marvel". Hodnotenie: B ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jako jedny z mála filmů z MCU lze Ant-Many téměř bez ztráty kytičky vyjmout a sledovat je jako nezávislé komedie. Dvojka je navíc vylepšená o návrat Michelle Pfeiffer do komiksovek (všichni dodnes smekají před její Catwoman z Batman Returns), plus poprvé se zde setkávají na plátně Michelle a Michael Douglas, což je něco, na co se čekalo dobré tři dekády. A jako třešnička může filmové znalce hřát vědomí romkom, ve které Paul Rudd randil s Michelle (i když je mezi nimi 11 let). Takže doporučuju i rewatch I Could Never Be Your Woman. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě slabší než jednička a také slabší kino návštěva letos. Tohle je vyloženě Marvelovka určená pro děti. Málo Akce, dětinský humor( Občas pobavil alespoň Peňa, ale Paul Rudd mi vtipný vůbec nepříjde). Slabý záporák, který vlastně nic moc nepředvedl, občas se to bohužel táhlo a místy bych dal přednost i spaní.Oproti Avengers a Deadpoolovi je to velký propad dolů, ale ten standartní průměr si to pořád jakžtakž drží. 55% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už původní Ant-Man měl se mnou problém. Říkal jsem si totiž, že v rámci celého Marvelu je právě on hodně průměrnou postavičkou, která to ale zatraceně zachraňuje prostředím, ve kterém se odehrává. No a druhej díl? Ten už i o to zábavné prostředí přišel. Respektive, jak se to vezme. Prvních 80 minut se toho ve filmu neděje skoro nic a sem tam to zachraňuje alespoň trošku zábavný Michael Peña. posledních necelých 40 minut se ale rozjede konečně akce, která celý film zaplaťpánbůh oživí. Jinak bych šel pod tři hvězdy. Celkově vzato mě ale Ant-man ani na podruhé nepřesvědčil a řadí se u mě mezi nejslabší hrdiny celého Marvel univerza. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi feelingom oveľa viac pripomínalo osemdesiatkovú akčnú sci-fi zábavu typu Vnútorný vesmír, než niečo zo súčasti infinity-multi-universa Marvelu. Chvalabohu. Podobne ako pri prvej časti ale platí, že sa mohlo zájsť ešte ďalej a skutočne sa odviazať, každopádne veľmi milé prekvapenie. Problém je snáď len v tom, že som sa tom snažil vyznať, ale zistil som, že mi je úplne jedno, komu o čo ide a chcem sa iba baviť jednotlivými scénami. Takže toto je dôvod, prečo nepridávam ďalšiu hviezdu, i keď niekde vnútri, na kvantovej úrovni cítim, že by som tak s kľudným svedomím mohol učiniť. Možno ju pridám o tridsať rokov... Sympatie si u mňa Ant-onio Man získal aj tým, že v takejto podobe nepokukuje po miliardovej tržbe a je mu to jedno. P.S. A taktiež som videl prvýkrát Them! na notebooku. 70% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • Postava Ghost (Hannah John-Kamen) je v předloze muž a Ant-Man s ní nikdy nebojuje. Jejím původním nepřítelem je Iron Man. (UncleMorty)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama