Reklama

Reklama

Obchodní návrh

(seriál)
  • Jižní Korea A Business Proposal (více)
Jižní Korea, 2022, 12 h 2 min (Minutáž: 60–61 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Ha-ri se přestrojí za svoji kámošku a vyrazí místo ní na rande naslepo. Chce nápadníka odradit, ale zjistí, že je to její šéf. A ten ji navíc požádá o ruku. (Netflix)

Recenze (26)

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Víš, co má moje láska k tobě a tato kreditní karta společného? Obě jsou nekonečné! To by chtěla slyšet každá žena a tato pohádka se stane pro obyčejnou výzkumnou pracovnici Shin Ha-Ri, skutečností. Přestrojí se za svou kámošku a vyrazí na rande naslepo, kde čistě náhodou zjišťuje, že je to její šéf Kang Tae-Moo, který se nápadně podobá fosilnímu praptákovi Archaeopteryxovi. Chce ho odradit, tak ho pozve rovnou do hotelového pokoje (protože takhle se u nich zbavuje mužů) a myslí si, že se ho nadobro zbavila, ale on už je napoprvé beznadějně zamilován. Pozitivní a vtipná komedie plná přestrojení, nedorozumění, pořádných pitek, co umí zvednout náladu po špatném dni v práci. V druhé půli seriál už ztrácí bohužel trochu dech a jako každá pohádka hezky končí. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Rozjezd dobrý, do zhruba poloviny seriálu tvůrci našlapali i spoustu vtipných momentů. Ke konci už bohužel nějak ztráceli dech i švih, takže nedávám plný počet. Představitel tajemníka Kim Min-gyu se touto rolí doslova katapultoval mezi nejžádanější fešáky v Koreji. Zaujal i Byungchan v roli bratra Ha-ri, příště mu mohou klidně svěřit i větší roli. ()

Reklama

Marius 

všechny recenze uživatele

Po Squid game ďalší dôkaz toho, že kórejská kinematografia sa stala pľuvačom instantných schematických produktov a to najlepšie obdobie má už možno aj za sebou. Keby ten príbeh vzali do rúk Japonci a spravili by z toho omnoho šialenejšie rabukome anime možno by sa na to dalo pozerať, ale k veci. Už ma irituje ten nekonečný pastelkový colorgrading, ktorý bol originálny a funkčný v I´m cyborg but that´s OK ale akosi sa stal kórejským trademarkom. Do toho ten najschematickejší príbeh o ťažko pracujúcej a chudobnej Popoluške, ktorá nájde svojho princa. Všetci (až na postavy, ktoré majú byť prvoplánovo smiešne) sú tu mladí, krásni, chytrí a bohatí alebo mladí krásni a chytrí. Ženy sú tu prezentované ako kikiny, ktorým ide len o to dobre sa vydať a mať krásneho frajera. Takhle ne soudruzi, džendžer na vás. Keď si to porovnám s romantikami typu My sassy girl alebo Keullaeshik tak sa mi chce plakať kam to Kórea dotiahla. 5/10 Dúfam, že to zachráni aspoň nový Park. P.S. Nech na to nepozerá Honza Vojtko lebo ho vyrúti. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na YouTube zakopl o závěrečnou scénu z předposlední epizody a projevil zájem vidět víc. Příjemný seriál. Příjemný v tom, že zde žádná hlavní postava nefňuká a jednání hlavních hrdinů je racionální. Sympaticky dospělé. Samozřejmě jsou zde i klišé, ze kterých si ale tvůrci současně delají legraci v osobě dědečka a dalších postav, sledujících "klasický" jihokorejský seriál. Místy jsem se docela smál nahlas. ()

LilinkaW 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát odvyprávěný příběh o tom, jak se chudá dívka do boháče zamiluje a i přes veškeré překážky a nelibost rodiny si cestu k lásce najde. Příběh neurazí ani nenadchne, v podstatě nepřináší nic nového ani převratného a je plný typických klišé, které známe z každého dalšího romantického příběhu. Hlavní postavy jsou sympatické, ačkoliv je vidět, že seriál jasně táhne především Hyo-Seop Ahn, který je neskutečně charismatický a umí to dobře prodat. Je vidět, že i distribuce na Netflixu má na seriál vliv, protože se dočkáme i poměrně peprných scén, které nejsou v korejských seriálech příliš obvyklé. Celkově se jedná o veskrze oddechový seriál a to i díky stopáži, kdy jednotlivé díly nepřekračují hodinu. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama