Reklama

Reklama

Obchodní návrh

(seriál)
  • Jižní Korea A Business Proposal (více)
Jižní Korea, 2022, 12 h 2 min (Minutáž: 60–61 min)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Ha-ri se přestrojí za svoji kámošku a vyrazí místo ní na rande naslepo. Chce nápadníka odradit, ale zjistí, že je to její šéf. A ten ji navíc požádá o ruku. (Netflix)

Recenze (26)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na YouTube zakopl o závěrečnou scénu z předposlední epizody a projevil zájem vidět víc. Příjemný seriál. Příjemný v tom, že zde žádná hlavní postava nefňuká a jednání hlavních hrdinů je racionální. Sympaticky dospělé. Samozřejmě jsou zde i klišé, ze kterých si ale tvůrci současně delají legraci v osobě dědečka a dalších postav, sledujících "klasický" jihokorejský seriál. Místy jsem se docela smál nahlas. ()

LilinkaW 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát odvyprávěný příběh o tom, jak se chudá dívka do boháče zamiluje a i přes veškeré překážky a nelibost rodiny si cestu k lásce najde. Příběh neurazí ani nenadchne, v podstatě nepřináší nic nového ani převratného a je plný typických klišé, které známe z každého dalšího romantického příběhu. Hlavní postavy jsou sympatické, ačkoliv je vidět, že seriál jasně táhne především Hyo-Seop Ahn, který je neskutečně charismatický a umí to dobře prodat. Je vidět, že i distribuce na Netflixu má na seriál vliv, protože se dočkáme i poměrně peprných scén, které nejsou v korejských seriálech příliš obvyklé. Celkově se jedná o veskrze oddechový seriál a to i díky stopáži, kdy jednotlivé díly nepřekračují hodinu. ()

Reklama

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Víš, co má moje láska k tobě a tato kreditní karta společného? Obě jsou nekonečné! To by chtěla slyšet každá žena a tato pohádka se stane pro obyčejnou výzkumnou pracovnici Shin Ha-Ri, skutečností. Přestrojí se za svou kámošku a vyrazí na rande naslepo, kde čistě náhodou zjišťuje, že je to její šéf Kang Tae-Moo, který se nápadně podobá fosilnímu praptákovi Archaeopteryxovi. Chce ho odradit, tak ho pozve rovnou do hotelového pokoje (protože takhle se u nich zbavuje mužů) a myslí si, že se ho nadobro zbavila, ale on už je napoprvé beznadějně zamilován. Pozitivní a vtipná komedie plná přestrojení, nedorozumění, pořádných pitek, co umí zvednout náladu po špatném dni v práci. V druhé půli seriál už ztrácí bohužel trochu dech a jako každá pohádka hezky končí. ()

Jogi.1 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na Netflixu, očekával jsem nudu, nijak nesleduji filmy z Koree. Dokonce si myslím, že se mě dosud žádný moc nelíbil, rozhodně ne tak jako tento. Vtipné, romantické, možná bez větších překvapení, ale žánr romantická komendie to u mě naprosto splnilo. Tento milý seriál jsem si oblíbil a rád na něj každé pondělí (vydávání Netlixu) čekal po práci. Určitě doporučuju. ()

Koral17 

všechny recenze uživatele

Áno, inštantný produkt, ako tu píšu niektorí uživatelia. Asi za to môže hlavne Netflix, ktorý sa snaží korejskú seriálovú tvorbu "normalizovať" v snahe priblížiť ju čo najširšej medzinárodnej diváckej obci.  Podľa vysokého diváckeho hodnotenia týchto seriálov sa však zdá, že sa mu to vlastne dosť darí. Zaujímavejším romantickým seriálom z nedávnej doby, teda aspoň v rámci prvých epizód, je napríklad Keuleiji Leobeu, kde sa tvorci snažia tento žáner (láska riaditeľ-sekretárka, podriadená pracovníčka) parodovať. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama