Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (124)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

You People se tváří jako strašně nekorektní kousek, který se nebojí trefovat do obou táborů a svým způsobem to i dělá, jenže dělá to tak hloupě že k tomu využívá ty nejbanálnější klišé a stereotypy a aby toho nebylo málo, tak jako třešničku na dortu k tomu přidá trochu toho oboustranného rasismu. Věřím, že tvůrcům to přišlo jako děsná zábava a ono se to dá udělat zábavně (viz. francouzské Co jsme komu udělali?), ale tady to prostě ve třech čtvrtinách filmu vůbec nefunguje. Nebýt sympatické dvojice Jonah Hill a Lauren London, která zachraňuje co se dá, tak by to bylo dost možná nekoukatelné úplně. V jádru totiž You People není nic víc než klasická romantická vztahovka, kde ústřední dvojice nebojuje sama se sebou, ale se svými rodinami, které se buď snaží tak moc až se chovají jako debilové a nebo se naopak nesnaží vůbec, dělají naschvály a vychází z toho opět jako debilové. No a na konci dostanou všichni morální políček a rázem je vše smazáno a všichni jsou najednou strašně happy - což je tak základní klišé všech romkomů, že se musí umět sakra dobře udělat a to bohužel není tenhle případ...40% ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Ja som spokojná, pár krát som sa zasmiala, pár krát rozčúlila a hlavne sa mi páčilo,že film nebol natočený ako v poslednej dobe veľa filmov so zameraním na to,ako veľmi sa ubližuje černochom.Ale ukazuje aj druhú stranu,ako si oni to zlé nájdu vo všetkom,aj v nevinnej debate o čomkoľvek a sami vystupujú mnohokrát rasisticky voči belochom,ale to už rasizmom nenazívajú.Poukazuje aj na to, ako sa beloši pod tlakom spoločnosti vehementne snažia prijať ich medzi seba,ale oni o to vôbec nestoja,lebo aj v tom predsa musí byť zlí zámer.Bolo to zaobalené do humoru a lásky,aby to nevyznelo tak okato,ale ja som v tom našla presne tento odkaz a som s výsledkom spokojná, pretože tiež vnímam túto problematiku v komunikácii a vnímaní týchto dvoch odlišných rás takto. Samozrejme,že rasizmus existuje, ale nie každý bieloch je rasista a nie každý čiernoch je obeť. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Silně "černý" film, který se dostává do střetu s druhým "světem" v podobě 35ti letého, který odejde z práce, aby mohl dělat podcast a jeho rodiče se snaží jít s dobou v rámci úplně všeho :D Za mě je ten film silně americký, je tam téměř vše, co tam můžou narvat - za mě až moc přehnané, ale bylo zajímavé vidět ve filmu zastrčených plno situací, které poslední dobou otřásli světem....Plus mě hodně bavila hlavní dvoje mladého páru. ()

tomino28 

všechny recenze uživatele

Je zde vidět velká snaha Netflixu o vtipnou konverzační komedii postavenou na známých a prověřených jménech před kamerou. Bohužel tato snaha se pořádně minula účinkem. Nevadí mi to, že je to ukecané, ani to, že snímek míří na střet ras, kultur a náboženství. Potud v pořádku. Daleko horší je, že dialogy jsou tak debilní, že se skoro nedají poslouchat a ty rádoby vtipy jsou spíše k pláči. Z nějakého mně neznámého důvodu mě to zajímalo, ale doporučit Z jiného těsta ke zhlédnutí opravdu nemohu. ()

SmajdalfCZ1 

všechny recenze uživatele

Nemohu říci, že některé dialogy mně nepobavily. Srovnávání holokaustu a otroctví bylo upřímně funny a pár dalších dialogů u kterých jsem se usmál tam bylo. Ale celkově mi přišlo, že to na sebe moc nesedělo a buď byla většina textu improvizace, nebo někdo opravdu neměl dostat zaplaceno za ten scénář. Každopádně to nebylo nic jiného než co jsem očekával. Klasický film s p. Hillem. Někdy se zadaří více někdy méně. 3/10. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie začalo v októbri 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama