Reklama

Reklama

Nejhorší spolubydlící

(seriál)
  • USA Worst Roommate Ever
Trailer
USA, 2022, 3 h 57 min (Minutáž: 39–63 min)

Režie:

Domini Hofmann

Kamera:

Anne Etheridge

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Brutální podvodníci a chladnokrevní zabijáci. Děsivé příběhy o nejhorších spolubydlících, které si nedokážete ani představit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

KaterinaSkop 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě tři z pěti hvězd. Po první epizodě jsem byla nadšená, začít rovnou s babčou která si na zahradě zakope 7 lidí aby mohla pobírat jejich sociální dávky byla super story. Pak už to ale šlo z kopce a jednalo se spíše o podvody atd.. rozhodně bych nechala první díl jako poslední, ale z marketingového hlediska to chápu, přitáhne to diváky. Snad Netflix prijde s něčím promakanějším příště. ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

Pořid si svého spolubydlu. Nechtěla bych na někoho takového taky narazit. Pozvat si do svého bytu nějakého z***a. Ale ono je to jedno, jestli je to spolubydlící nebo manžel. I to se může stát. A Netflix by měl přestat existovat nebo si aspoň po sobě kontrolovat titulky. V tomhle dokumentu jsou taky pěkné překlepy. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou suprové, pak následují dva zcela opačného rázu, tedy nudné, nezajímavé a utahané, poslední epizoda je opět velmi dobře natočená, poutavá a napínavá. Zajímavým zpestřením bylo animované provedení některých scén, občas to sice působilo strašně uměle, místo nich bych mnohem raději viděl více dobového materiálu, nicméně zajímavé to bylo. Celkově se jedná o lehce nadprůměrnou tru crime série, vystřihnout třetí epizodu, z posledních dvou udělat jen jednu, byla by to suverénně čtyř až pětihvězdičková záležitost. 6/10. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Ďalšia dokumentárna krimi story zo života od Netflixu. Teraz sa zameriava na nájomníkov, spolubývajúcich a pod....Nie je to zlé a prvý diel je mediálne známy al dobre spracovaný. Neviem prečo je súčasťou tretia epizóda ktorá by sa hodila do úplne inej kategórie. Navyše je nudná a zdĺhavá. Škoda neustáleho opakovania záberov a fotiek, pokojne to môžete len počúvať o nič neprídete. Nepotešia ani animované sekvencie ktoré sú tak príšerne zdramatizované až je to nepríjemné. A človek sa dozvie ako to v " slávnych " USA v podstate NE-funguje čo sa týka osobného práva a niektoré veci tam majú teda pekne na hlavu. 60 % ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Podobných pořadů jsou dnes už desítky, možná stovky. Konkurence je tedy obrovská a to včetně samotného Netflixu a je tedy s čím srovnávat. Výsledkem takového srovnání je, že v tomhle případě jde o podřadný kousek, který by možná zabodoval u podobnými dramatizacemi nepolíbeného diváka ale jinak nenabízí nic nového. Nic nového, nic originálního, nic lepšího. Kreslené scény jsou zajímavé oživení, nicméně grafický styl je nepěkný na pohled a bohužel i velice neumělý. Příběhy jsou podivně nudné, spíš jako by měl pořad za cíl dát možnost vyjádření příbuzným, přátelům a svědkům než skutečně sledovat a realisticky vykreslit vývoj případů. Takové natočeno oběťmi pro oběti. Není to totiž ani šokující ani zábavné ani napínavé ani poutavé ani sympatické ani odstrašující, vše už bylo natočeno mnohokrát a mnohem lépe, takže suma sumárum klasická netflixovská kalkulace na komerčně úspěšný styl tvorby, leč zcela bez duše a vlastně o ničem. Když srovnám například se stájovým American Murder je tohle spíš nuda a ztráta času. 2/5 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama