Reklama

Reklama

Tančírna

(divadelní záznam)

Obsahy(1)

Taneční soubor Dekkadancers ve svých představeních sází na humor a nadsázku. Jinak tomu není ani v případě Tančírny, kde tvůrci divákovi servírují nečekaný mix postav. Pianista, doktorka, mutantka, šaman a mimozemšťanka společně prožijí jeden multi-intergalaktický-kulti-okulti večer, během něhož je možné prakticky cokoliv. Záznam tohoto originálního propojení tance s herectvím, hudbou, zpěvem i akrobacií vznikl v rámci natáčení multižánrového projektu Televize Naživo. (Film Naživo)

(více)

Recenze (4)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Už název samotný - Dekkadancers naznačuje, že půjde o něco ojedinělého a nepříliš běžného. Osobně jsem z celého díla pochopil jasný boj s mutantem a příchod ufounů. Zbytek mám zmatený a nerozumím o co šlo. Choreografie ale působila náročně a nesmírně zajímavě a hudba se mi též líbila. Přestože podobná díla nejspíš nejsou pro mě, já nejsem až tak artově založený, tohle se mi docela líbilo. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Viktor Tauš mě nestačí překvapovat, do jakých projektů se zejména v posledních letech pouští a skupina Dekkadancers tady zase brilantně předvádí, co všechno lze vyjádřit tancem. Představení s příznačným názvem Tančírna zdobí precizní pohyby a obdivuhodné taneční kreace s prvky akrobacie, které jsou doprovázeny výtečnou, častokrát velmi chytlavou hudbou. (85%) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama