Reklama

Reklama

Kouzelnice

(neoficiální název)
  • USA Sorceress
Trailer

Obsahy(1)

Mocný čarodejník Traigon (Leigh Harris a Lynette Harris) a on nevie, ktorá z nich je prvorodená. Jediná, ktorá to vedela, jeho manželka, mu to však neprezradila, hoci vedela, že ju to bude stáť život. Jej obeta však nebola márna: na scéne sa zjaví magický bojovník Krona (Martin LaSalle), premôže čarodejníkovu družinu a dievčatá odnesie so sebou, aby im dal patričnú bojovú výchovu. Keď dvojičky vyrastú, nastáva čas na konfrontáciu s podareným oteckom a pomstu matkinej smrti. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Zatímco Deathstalkera a Královnu barbarů jsem před časem celkem odzíval, tenhle kousek byl přesně to, co od céčkového sword and sorcery filmu z osmdesátých let očekávám. Zábavná taškařice, která se nebere vážně a ukázkově  pracuje s konceptem "tak blbé, až je to vtipné". Vypíchl bych v tomto směru třeba dokonalý převlek hlavních hrdinek za muže, impozantní souboj nebešťanů, či poněkud znepokojivou scénu s naolejovaným sloupem a přiostřeným kůlem. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Riadny trash, ktorý prekvapivo nepôsobí až tak lacno a disponuje reálnymi i štúdiovými exteriérmi, množstvom masiek, rozkošnými dvojčatami v hlavnej role a obstojnou žánrovou atmosférou. Je ale tenká hranica medzi rozkošným brakom a nudným béčkom a v tomto filme je to konkrétne "humor" a fakt, že tvorcovia si uvedomovali, čo nakrúcajú. A nie je nič horšie než béčko, čo sa tvári vtipne a "uvedomelo". ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,I mean, you’re not boys!“ ,,We‘re not? Not boys? Are you sure?“ Takové fantasy béčko mám rád. Lokace ač vyplněné papundeklovými kulisami jsou pestré a bohaté. Děj je dost akční, hodně se bojuje a zápasí, nechybí výbuchy a padající kamení. Hlavní duo dvojčat je roztomile prkenné, ale dívá se na ně více než příjemně. Hodně mě potěšily drobné a odvážné detaily jako souboj mantikóry versus jakéhosi ženského obličeje na obloze, zombíci, kozočlověk a zvláštní opice. Celkově vzato jsem se dobře pobavil, je to podařená legrační béčková fantasy jednohubka. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Snímek ničím nevybočující z dlouhé řady pokleslých nápodob prvního filmového Conana: Objeví se něco málo špatné choreografie, vykouknou podivné triky bez nápadu a celé se to snaží zachránit samo sebe zmatenou výpravou a odvahou hereček. Jediným plusem je pokus o rasu opičích bytostí a zjevení relativně zajímavého lvího monstra na konci. Ale úplně mi ušlo, proč že se do finální bitvy zapojily i ovce a kozy! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V jednej dokumentárnej publikácii, bol tento snímok označený za jeden z 50tich najhorších filmov všetkých čias. No, niečo na tom bude. Ak však máte radi žáner sword & sorcery, či heroic fantasy a udržujete si aspoň minimálny rešpekt voči dielam, ktoré si svoje kúzlo zlého filmu po celý čas dominantne pestujú, je to niečo pre vás. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (15)

  • Po skončení s natáčaním musel producent Roger Corman film prestrihať a odstrániť meno režiséra Jacka Hilla z titulkov. Namiesto neho sa objavilo meno Brian Stuart, čo je vlastne kombinácia krstných mien Cormanových synov. (beso74)
  • Všetci mexickí herci hrajúci v tomto filme boli v postprodukcii predabovaní americkými hercami. (beso74)

Reklama

Reklama