Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (200)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Už trailery nevěštily nic dobrého. Výsledek ten dojem ještě předčil. Tak špatná komiksovka tu nebyla minimálně od CATWOMAN... Další ukázkový kolaps girl power v krátké době, ale zatím co MARVELS "jen" hnuly žlučí, MADAM WEB spolehlivě trápí celou zažívací soustavu - velmi, velmi špatný film, u kterého je s podivem, že byl vůbec vpuštěn do kinosálů. Když něco tak otřesného pustilo Sony do světa, jak špatná asi musela být BATGIRL, kterou WB nekompromisně zařízli? Je zajímavé, že všechny tyto špatné komiksovky (uvedené i neuvedené) pojí stejný jmenovatel - to už nebude náhoda :) Nebo že by zlotřilí komplot mužského establishmentu jak znemožnit něžné pohlaví? Buď jak buď, filmový fanoušek trpí jako zvíře :) 20% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Když na konci Yoda prohlásí, že "velká zodpovědnost s velkou přichází mocí", vlastně to nechtěně trefně potrhlo celou tu tvůrčí bezmoc. Přitom koncept filmu, v němž hrdinka bojuje s budoucností, měl potenciál a osobně by mě hodně bavila taková komiksová verze Terminátora (což bylo údajně i původně v plánu). Co zůstalo? Pár postav, které jsme nikdy v mladé verzi neviděli, nevyužité obsazení a strašně nudná origin story, která se točí jak na kolovrátku. Morbius byl pitomý, nedal se mu ale upřít alespoň nějaký rukopis. Madam Web nemá ani to. Což už je co říct. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když jsem četl jak to všichni unisono odjebali když to přišlo do kin tak jsem se těšil na pořádně pokleslou a zvrácenou zábavu, ale bohužel je to opravdu jenom strašně nudná sračka k posrání. Řečeno slovy klasika : jsem zvědavej kam až to s těmi komiksovkami dojde, ale nebude to prima. Každopádně do letošního zatím unylýho roku tak nějak zapadající.15% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Krásná komedie to byla. Už dlouho jsem se takhle nenasmál. Dovedu si představit, že kdyby to napsal a zrežíroval někdo jiný, tak by z toho mohl být průměrný film, ale to se nestalo. Film v rámci možností funguje v civilní rovině - Adam Scott to táhne. Ale jakmile přijde akční stránka - bída, kdy kroutíte očima, že někdo nevymyslel něco zajímavějšího a působivějšího, Ezekiel - skvělá komiksová postava, která je zde znásilněná a ještě ke všemu Tahar Rahim ho zahrál neskutečně moc blbě, Peru - logika hadr, scény s vizemi -  krásná ukázka toho jak něco udělat nepřehledně a divně. Herecky to moc nefunguje - dámy prostě nemají to správné charisma, chybí chemie, náznak že by to někoho bavilo a byl to pro něj důležitý projekt, odpudivé triky, chaos. Prostě místy velké špatné. Osobně na to doporučuji kouknout, protože pak doceníte průměrné filmy, které fungují a dokáží bavit. 3-4/10 ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Sony našlo po Morbiovi nové dno. Tentokrát nedostanete vůbec nic, ani dobrou myšlenku, ani někoho na koho se hezky kouká, ani nikoho kdo umí hrát. Cesta Sony, jak úplně zlikvidovat Marvel se zdá být úspěšná a pro diváka bez přehledu, tak i toto spadá do komiksových filmů v MCU multiversu a tím pádem se tak daří potápějící se filmový kolos přitlačit víc ke dnu. Ještě že nás čekají ještě další dva filmy jako Kraven a Venom 3, kdyby náhodou chtěli MCU s Deadpoolem vyhlížet směrem k hladině. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Dakota Johnson uviedla, že sa podobného filmu už nikdy nezúčastní: "Nikdy predtým som nič podobné nerobila. Pravdepodobne už nikdy nič podobné ani neurobím, pretože v tom svete nedávam zmysel. A teraz to už viem. Ale niekedy v tejto brandži podpíšete niečo a je to jedna vec a potom, keď to robíte, sa to stane úplne niečím iným, a vy si poviete: Počkať, čo? Ale bola to skutočne poučná skúsenosť a samozrejme nie je príjemné byť súčasťou niečoho, čo je roztrhané na kusy, ale nemôžem povedať, že by som tomu nerozumela, že sa tak stalo." (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo 11. júla 2022, skončilo 15. októbra 2022 a prebiehalo v celom Massachusetts vrátane Bostonu, South Shore a tiež v New Yorku a Mexiku. (Arsenal83)
  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) opustila svou agenturu WME ve prospěch CAA necelý týden po uvedení prvního traileru k tomuto filmu. Podle Variety to „zvedlo obočí v branži“ a vyvolalo neopodstatněné zvěsti, že se Johnson film nelíbí, zejména poté, co si z něj dělala legraci v pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). Hollywood Reporter však zjistil, že vzhledem k tomu, že CAA byla ochotna zastupovat i její produkční společnost TeaTime Pictures spolu s jejím nezávislým filmem Daddio (2023)", je pravděpodobné, že zdánlivě podezřelé načasování tohoto kroku nebylo ničím jiným než filmově-obchodním šťouchancem. (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama