Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (201)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podobně jako pár let zpátky u Koček jsem se i v případě Madam Web rozhodl jít na projekci do kina - a to i přes velice tristní hodnocení a s vědomím toho, že to budou dost možná vyhozené dvě stovky. Madam Web pokulhává až padá na vícero rovinách - od značně nevyužitého potenciálu, který tkvěl v námětu s viděním budoucnosti, přes unyle vykresleného záporáka, až po odfláklý rozhodující střet, kde byl "trpkou višní na dortu" vyloženě dementní závěr. Zdejší hodnocení mi ale i tak přijde celkem příkré - i přes ta výrazná negativa si film zaslouží dvě hvězdy (ale ani o milimetr pavučiny víc). ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Až jsem překvapená, jak moc se mi to nelíbilo. V sále asi sedm lidí. Z těch sedmi lidí odešlo na chodbu protáhnout se a odskočit si asi pět z nich. Když přišli, o nic nepřišli. Jeden pár si začal šuškat, pán o tři řady níž si s někým četoval. Většinou s dabingem v kině problém nemám, ale toto ... ! No toto ... strašné! Nezajímaví herci, o příběhu se ani moc mluvit nedá a o nápadu zaujmout už vůbec ne. Až se divím, kolik tahle márvelovka ode mě dostává hvězd. ()

Reklama

sQelle 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Sony našlo po Morbiovi nové dno. Tentokrát nedostanete vůbec nic, ani dobrou myšlenku, ani někoho na koho se hezky kouká, ani nikoho kdo umí hrát. Cesta Sony, jak úplně zlikvidovat Marvel se zdá být úspěšná a pro diváka bez přehledu, tak i toto spadá do komiksových filmů v MCU multiversu a tím pádem se tak daří potápějící se filmový kolos přitlačit víc ke dnu. Ještě že nás čekají ještě další dva filmy jako Kraven a Venom 3, kdyby náhodou chtěli MCU s Deadpoolem vyhlížet směrem k hladině. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď sa snažíte feminizovať pavúčích samcov, pritom oni sami boli už doteraz dostatočne feminizovaní, estrogénovaní až homo obťahovaní. Ono ani nie je čo hodnotiť, keď samotná hlavná herečka povie, že nikdy v živote už v podobnej záležitosti hrať nechce a že natočili úplne niečo iné, než ona podpísala. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Takovouhle porci fekálií jsme si hned na začátek roku opravdu nezasloužili. Od nezajímavé a špatně zahrané hlavní postavy až po ještě komičtější vedlejší postavy, kde jsou k smíchu leda tak herecké výkony. 1 hvězdu dávám za Sydney Sweeney v oblečku školačky. Asi jediný důvod, proč jsem u toho vydržel až do konce. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Na film bolo do dátumu vydania uvalené embargo na recenzie. Potom však dostával tak negatívne hodnotenia, že niektorí ho dokonca nepriaznivo prirovnávali k filmu Morbius (2022). (Arsenal83)
  • Společnost Sony plánovala, že se v roli Spider-Mana objeví Andrew Garfield nebo Tom Holland, ale nakonec všechny zmínky o Spider-Manovi z konečného filmu vyškrtla. (Johnny.ARN)
  • Dakota Johnson uviedla, že sa podobného filmu už nikdy nezúčastní: "Nikdy predtým som nič podobné nerobila. Pravdepodobne už nikdy nič podobné ani neurobím, pretože v tom svete nedávam zmysel. A teraz to už viem. Ale niekedy v tejto brandži podpíšete niečo a je to jedna vec a potom, keď to robíte, sa to stane úplne niečím iným, a vy si poviete: Počkať, čo? Ale bola to skutočne poučná skúsenosť a samozrejme nie je príjemné byť súčasťou niečoho, čo je roztrhané na kusy, ale nemôžem povedať, že by som tomu nerozumela, že sa tak stalo." (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama