Reklama

Reklama

Silver Hawk: Maska spravedlnosti

  • Česko Silver Hawk: Matka spravedlnosti (více)

Obsahy(1)

Akční královna Michelle Yeoh, představitelka úspěšné podnikatelky Lulu Wong, se v noci mění na latexovou superhrdinku Silver Hawk. Její úhlavní nepřítel, megaloman Wolfe, chce únosem geniálního profesora, získat nadvládu nad světem. Když se však utká s Lulu v souboji, je zaskočen jejím dokonalým zvládnutím všech bojových technik. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

Jako zápletka debilní, české dialogy psal někdo krátce po lobotomii, akce nijak výrazně dobrá, je to špatně napsaný, zrežírovaný a sestříhaný, víc logických kiksů si snad dovolí do filmu dát jen Monty Pythoni, proto vůbec nechápu že mě to docela bavilo a musel jsem to vidět do konce. Na jedno pokoukání 3/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasicka blbina ake tocia Twinsky, len namiesto nich tu niekto omylom obsadil Michelle Yeoh. Jej superhrdinka ktora je na mentalnej urovni nejakeho pubertiaka sa snazi dat dokopy so svojou detskou laskou a popritom bojuje s demonickym Wolfom, aby mu zabranila ovladnut svet. Fakt genialny pribeh ;-) Bitiek je celkom dost, ale su hnusne predratovane a postradaju dynamiku a tvrdost. Okrem bitiek Michelle Yeoh niekolkokrat preskoci na motorke nejaky objekt a to je tak vsetko. Proste slabota. ()

Reklama

gauron666 

všechny recenze uživatele

Film je opravdu vcelku slabý, ale zachraňují to parádní cool herci v čele s Michelle Yeoh . Místy je to trošku naivní, ale tak komiksová předloha už není nejmladší, tak to filmu odpustíme. Na druhou stranu je škoda, že se tvůrci snaží udělat film v hollywoodském stylu a to podle mě nemají zapotřebí, protože popcornová zábava, jak to umějí anebo spíše neumějí amíci, jim není vlastní. Jinak je Silver Hawk díky humoru a vcelku povedenému vizuálu slušná podívaná, i když potenciál nebyl plně využit. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Naivita starých superhrdinských comicsů se všemi jejich klišé (mladičký sidekick, unesený vědec, autodestrukčním systémem vybavené doupě luthorovsky plešatého záporáka) v plné síle, plus střihem dokurvené, ale ne nejhorší HK bitky. A otravně vysmátá leč velmi fešná Michelle Yeoh (film si i produkovala) v trapné masce, která si tu nedá ani nohu přes nohu, aniž by to nebylo zpomaleno (na čemž jsem si docela ujel). ()

Milan25 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má být akční film?? Naprostý trapas!! Super trapné bojové scény plné vzdechů hlavní hrdinky, která v komické masce mlátí padouchy s takovym přehledem, že by se Neo mohl učit! Pokud chcete akční film tak v žádném případě, pokud výbornou komedii u které se budete válet smíchy po koberci tak ANO! ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama