Reklama

Reklama

Síť klamu


Když SWAT zabíjí (E01)

(epizoda)
  • USA Death by SWAT

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráč online her se baví voláním na tísňovou linku a zásahovka pak musí vyjíždět k nevinným lidem. Tahle podivná zábava ale jednou skončí tragicky. (Netflix)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O drbnutej mládeži dnešnej doby, ktorá si mýli realitu so životom za displejom komputerov, pričom miesto zdravého honenia pod perinou, volia nadmerné mačkanie džojstikov. Česť výnimkám, nie všetci adolescenti sú takí, no vďaka liberálnemu postoju spoločnosti, smerujeme presne do takejto piče .. ()

Esinti 

všechny recenze uživatele

První díl se zabývá dřívější oblíbenou kratochvílí zhrzelých honičů joysticků a mačkačů myší, jejichž ego ranil nějaký jiný kiddo v Call of Duty či jiné online pařbě. Tzv. Swattingem. Konkrétně se zaměřuje na Tylera Barisse. Mastění ega ničeho jiného neschopné spodiny společnosti samozřejmě skončilo tragicky a doplatil na to nevinný člověk. Zpracování je klasické netflixové. Dramatický vypravěč. Polský styl dubbingu. Spousta ilustračních záběrů. Hlavní figurant se sice i při té nejvíce stresující situaci usmívá jako sluníčko na hnůj, ale i tak to aspoň u prvního dílu řekl bych docela funguje. Uvidíme jak to půjde dál ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama