Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David, Laura a malá Žofie se stěhují do nového krásného bytu. Kateřina jim ale zatajila, že sama bydlí o patro výš. Petr si s Olgou užívá večer plný vášně a romantiky, aniž by tušil o jejím tajemství. Ředitel Daneš nabídne Viki povýšení a firmou se šíří klepy o jejich poměru. Alex tráví další večer s Ivetou, která si za jejími zády jede svojí hru za hranicí zákona. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme to tady... Tchyně v jednom domě, no teda nic moc... Babička s ní asi pořádná nebude 😅😅😅 Hurá Petr si vrznul, ale moc si nepomohl... Viki je povýšená na "vařičku" kafe 😀😀 No Alex se řítí do opravdového problému.... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Začal sem na horších třech hvězdách, protože Martin Pechlát perlil, a byl dokonce i vtipnej. Ovšem to co se ze seriálu stalo po osmým dílu, je katastrofa. Pitvoření. Úděsná Vlasáková, úděsná Schneiderová, příšernej Slezáček. Je poznat, že Petr Zahrádka je debil. 20%. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná být z toho taková slátanina.  To děvče od Romana , co ji přepsal auto  je fakt divná  a holky v baru , jak obiraji chlapy o prachy, velmi divné.  První tři, čtyři  díly byly celkem vtipné.  Teď už je to spíše trapné. Jo a ty kolegyně v nově práci Viki , to už  jsou úplné krávy.  Sorry.  Jak říkám, pomalu to začíná být kravina. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama