Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu zábavný odpad, který snad nemohl vymyslet nikdo příčetný. Tohle patří k těm počinům, před kterými by se divák nejradši zahrabal pět metrů pod zem, ale z nějakého důvodu je přímo hypnotizován děním na obrazovce a nemůže se od ní odtrhnout. U Teletubbies to platí trojnásob, prtože tohle se jen tak nevidí. Pochopil bych, kdyby se tam vyskytovala nějaká reálná, byť lehce stylizovaná stvoření důvěrně známá dětské mysli, ale čtyři kříženci mezi makakem a žížalou působí spíše odpudivě až mírně děsivě. Navíc v jejich podání získává úsloví "opakování matka moudrosti" zcela nový a neskonale obludný rozměr. ()

Jakubisko 

všechny recenze uživatele

Ve všem souhlasím s Turiecem. Zřejmě jsou všichni tady natolik ignorantní, že nepochopí, že tento pořad je určen pro 2-leté děti, které se proboha učí mluvit! Přece nebudete svoje dítě zatěžovat nějakými pohádkami s propracovaným dějem, když rozumí jen pár slovům?! Všichni, co tomu dávají odpad, se na to vůbec nemají koukat, protože to nebylo natočeno pro ně. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kdy už konečně všichni pochopí, pro jakou věkovou skupinu je seriál určen a že české dabingové studio nezjistilo, že na chlup dvě stejné scénky mají být ve dvou různých jazycích? Malí předškoláci a předmateřinkáči mají tak ve světě možnost pochytit základy druhého jazyka stejně rychle jako toho mateřského. Nic víc, nic míň. Takže se buďto vžijte do role vychovatele, který používá "Teleblbíky" na zvládnutí výslovnosti jednotlivých hlásek a barev, například, nebo zapřemýšlejte o tom, jak ideální by bylo, kdyby se jeden panák jmenoval třeba Rára a společně si servírovali rohlíky. Lokalizace se podceňovat nemá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je čas udělat dětem pápá." Mé děti tyhle čtyři pomatence milovaly, ale když přibližně ve čtyřech měsících dospěly, tak už je to nebavilo. Já jsem se tomuto dílu vždy cítil intelektuálně nadřazen, i když to možná nebylo oprávněně, protože se mi dost líbil modrý vysavač zvaný Noo-Noo a za ten jednu hvězdu dám. Jelikož se však kvůli tomu cítím trošku trapně, tak oficiálně je ta hvězda za odhalení, kterým přispěl jeden z nejchytřejších uživatelů Radek99 - pořad je určen nejmenším dětem se zcela odlišnou percepcí a vnímáním v raném stádiu vývoje. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Každá postavička symbolizuje jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)
  • Ústredná pieseň s názvom Teletubbies Say "Eh-oh!" sa stala hitom a v decembri 1997 sa v rebríčku UK Singles Chart dostala na prvé miesto. (Raccoon.city)
  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama