Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (72)

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená komedie : 3-3,5 * a 45 % . Je na webu ČT : ČT 1, neděle 30.10.2022, 20.10 . Je s podivem, že samozvaní neomarxističtí ochránci "práv LGBT-menšin" (= jejich privilegizace na úkor nás, heterosexuální většiny) odsuzují  tento statečný politicky nekorektní počin ČT (natočený vloni, v r.2021 !!!) ve světle aktuálních událostí v cizině .....  :-) . Mimochodem, od svého dlouholetého kamaráda, dříve důstojníka ÚOOZ/odbor boje proti politickému extremismu/, dnes důstojníka NCOZ (Národní centrály pro boj s organizov.zločinem - pořád odbor boje proti politic.extremismu, včetně spolupráce s obdobnými policejními útvary v zahraničí) vím, že to, co produkují mainstreamová média, je jedna velká lež....  . Asi jde o vnitřní, čistě osobní spory uvnitř bratislavské LGBT-komunity .... . To jen tak na okraj ....  . ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vejdělkovsky zábavně plytké. Naštěstí tu je velmi přitažlivý 32letý Jan Nedbal (barman) a zajímavý 25letý Vojtěch Hrabák (gay v baru). .                               .                                                                                            .                                                                                          . ()

Reklama

milanista odpad!

všechny recenze uživatele

Když se u komedie ani po 35 minutách nezasmějete, tak nezbývá než šáhnout po ovladači a vypnout (jako já), nebo přepnout (jako jiní). ČT hlásala úspory, ale potom nerozumím těmto Vejdělkovým Bakalářům, kde se dal první příběh (zuby) i když horší průměr, ale oba další jsou jen ztráta času. Vyhozené peníze.  A přitom se stoply tak zajímavé projekty, jako pokračování Četníků z Luhačovic apod. Hlavně že se natočí tato slátanina , nebo seriál Hlava Medůzy... ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Televízna inscenácia ala rodinné prípady. Na to, že je to zbúchané na kolene celkovým obsahom okrem prestreleného záveru zaujalo aj pobavilo. Celkom aj zábavná aj zaujímavá, zápletka však nie moc vhodne vybraná s análnymi kolíkmi a reklamovaním homosexuálov ako najlepších ľudí na svete. Vzťahový partnerský problém celkom dobre zinscenovaný, herecky celkom fajn zvládnutý, ale mohlo to byť aj lepšie oveľa lepšie, "Kláru"  uvidíme v sexi spodnom prádle. Ten záver vbol až moc silený a prepísknutý. Z vtipných scén: U doktorky "A kde se to jako strká?" "...to ne.." "pán totiž preferuje pánskej šuplík..." ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že od prvního filmu Bezva zuby na zásnuby šla kvalita trochu dolů. Je nutné si uvědomit, že hlavní hrdina se prezentuje rádoby homofobními názory a jen proto, že má jistý zdravotní problém je přehodnotí. Navíc se stejnými názory chlubí i jeho přátelé a když zjistí, že by snad také měl být gay tak opustí hospodu. Jistě v Česku takoví lidé jsou, ale řekl bych, že názor v tomto ohledu se podstatně zlepšuje. Určitě je ale dobře, že se jisté zdravotní obtíže dostávají na přetřes, protože je mi jasné, že podobné situace nejsou nikomu příjemné a přesto zůstávají trochu tabu. Jenže Jonas si za své problémy může tak trochu sám. Navíc nám Jiří Vejdělek a Marek Epstein tak trochu ukazují postavu, která není schopná říct razantně svůj názor a stát si za ním. Mluvit. I to je problém. Objasnit situaci. I před svou vlastní holkou? Vždyť se místy chová nelogicky a dokonce až hloupě. To je problém seriálů, kdy chcete děj natáhnout do mnoha epizod, ale ve filmech by to problém být neměl. Určitě ne v jeho závěru. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama