Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Já Dundeeho vůbec nemám rád a s radostí se mu vždy obloukem vyhnu, ale jelikož jsem se včera nudil, přeci jen jsem riskl tento skvost zhlédnout. A bavil jsem se. Snímku nechybí vtip a díky vcelku zdařilé režii utíká docela rychle. Jediným záporem je jeho až příliš velká neoriginalita, zejména závěr moc nápadů nepobral. ()

IdentityS73 

všechny recenze uživatele

Všechny tři díly Krokodýla Dundeeho se mi líbí, i když ten poslední je asi nejslabší. Druhý díl mám ze všech nejradši, ale ke všem třem dílům se ráda vracím. Vůbec mi nevadí, že s 4* půjdu trochu proti davu:). I když je jasné, že film nemá žádnou hlubokou myšlenku, není nějak profesionální a blablabla, 4* si zaslouží a jsem ráda, že jsem na tenhle fim narazila! ()

Reklama

Maq 

všechny recenze uživatele

Krokodýlova filmová historie mi tak trochu přípomíná Homolkovy. První díl vlastně jen představil postavy a ukázalo se, že jsou báječné. Jak pokračovat? Dundeeho už známe, už jsme ho i oženili (byť ne doslova), nezbude než na něj napasovat nějaký dobrodružný příběh. --- Tedy, ne že by to dopadlo vyloženě špatně. Stále je to ještě docela vtipné. Ale prvky dramatu, byť komediálně laděného, věci určitě nepomohly. Dundee je nejlepší, když se jen tak uvolněně placatí. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Pokračování střetu dvou různých povah dvou různých světadílů. Lovec krokodýlů v New Yorku, to je spousta důvodů k zasmání. Již ubytování lovce v luxusním hotelu, to byl úvod za všechny prachy. Z tohoto hlediska hodnotím pokračování příběhu o lovci krokodýlu výš, než první film. Je to skutečně dobrá zábava za 4*. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sequel příhod Mickea Dundeeho a Sue Charltonové přirozeně pokračuje v New Yorku, ale po tom, co se naskytne velmi vážný problém, jsou nuceni se vrátit do Austrálie. A tak je příběh opět rozdělen na dvě poloviny. První odehrávající se v New Yorku, druhá právě v tý Austrálii. Tento snímek je přirozeně oproti tomu předchozímu zcela jiný, byť to zpočátku ani tak nevypadá. Opět je tu snůška příjemného humoru s dobrou náladou, která se však změní ve vážnost. Je to zkrátka daleko akčnější a dobrodružnější, tudíž s předchozím snímkem naprosto nesrovnatelné. A je to dobře, neboť tu alespoň nejsou žádné ambice něco vykrádat. Svůj humor to však samozřejmě neztrácí, což při vážných momentech velmi odlehčuje. Pokračování se tedy povedlo a Paul Hogan spolupracující i na scénáři může být na tuto postavu náležitě hrdý. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama