Reklama

Reklama

Krvavá Sally

(seriál)
  • USA Killer Sally
Trailer
USA, 2022, 2 h 30 min (Minutáž: 44–54 min)

Hrají:

Tonya Harding (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Přátelé, příbuzní i samotná Sally McNeil popisují velmi problematické manželství těchhle kulturistů, které nečekaně vyvrcholilo vraždou přímo na svatého Valentýna. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Hodně smutný příběh a říkám, že anabolika jsou otřesný svinstvo. Pro pár dnů slávy, to za nevděčný steroidy rozhodně nestojí. Být agresivní tak, že to dojde k vraždě. Oběti nemusí být a taky nejsou dokonalé. V tomto dokumentu tak napůl sympatizuji se Sally, poněvadž platit mu zatracený steroidy a on prakticky nedělá nic. Pak jěště zneužívá svoji ženu a ona to v sobě potlačuje a nemluví o tom. Nedivím se jak to dopadlo. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Ze starých záběrů VHS a výpovědí pár lidí slušně manipulativní dokument o nešťastné události v životě nasteroidovaných rodičů, ke které prostě jednoho dne muselo dojít. Tvůrci nechávají chvíli přivěť na Sallyniných bedrech, chvíli na Rayových bedrech a pomalu připravují půdu pro soudní rozsudek. Spoiler alert! Dlouhých 25let je za námi lusknutím prstu a Sally prožívá životní restart a štěstí, na které tak dlouho čekala, peníz od Netflixu se taky hodí a přeji jí to, ať to bylo jakkoliv, v tomhle případě hoďte kamenem, kdo jste bez viny. ()

Reklama

OtokPag 

všechny recenze uživatele

“Negromilka”, to je pro mě nová a dost dobrá hláška, jakou jsem do dnešního dne neznal 😂. Dokument mi natekl do hlavy dal najednou, chvílemi už jsem sice uvažoval o “přeskočení” dál, ale ustál jsem to.  Opět, jako u jiných dokumentů Netflixu mám silný dojem, že 30 minut bez věčného opakování slintů by stačilo. Nechci ale být jen přísný, protože cesta do duše “sypačů” ukázala dost detailů a mezi řádky potvrdila jistou zvrácenost celé slavné kulturistiky.  Zajímavým způsobem bylo také naznačeno, že geny dětí jsou velmi významné a pokud rodina stojí za hovno, tak to vlastně ani nemůže dopadnout dobře. Dávam 90%, strhávám 10% za hloupou druhou ránu do ležícího afroameričana 🤯 ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Pěkně natočené s užitím dobových záběrů. Pominu-li fakt, kdo za co může a nebudu soudit nikoho, tak jediné co dokumentu vyloženě škodí je nepochybně až moc velká mediální popularizace, která podmiňuje, kdo je ten špatný a kdo hodný. Navíc podobných "věcí" se zvláště v Americe dějí desítky až stovky ročně. Toto není ničím vyjímečné. Pro laiky může být zavádějící i kulturistická minulost obou, která sice ukazuje sport v té době dost divoce, ale pravdivě. Jenže to vrhá špatné světlo na tento sport nyní, protože většina lidí to neumí rozlišit (tehdy - nyní). ()

babuška 

všechny recenze uživatele

dokument perfektní, co steroidy dokážou vím, znám lidi kteří je pravidelně užívali nebo užívají, zničené zdraví, vypálenej mozek, kultura těla by neměla přesahovat extrémismus, ale jako každá závislost, ač je jakákoliv, je špatný být extrém, net nás opět nutí , na základě autentických  výpovědí přátel atd., aby jsme si udělali vlastní názor, no některejm nevěřím, třeba máš novou holku a doma brokovnici haha, a navíc no jo bílá holka a von je černej, to je posranej alibismus, tady se dá pochybovat, nestrčil mu to netfl do huby, vidíme to všude, každopádně to dokazuje, že čeho je moc je moc ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama