Reklama

Reklama

Vánoční výhra

(TV film)
  • Kanada Well Suited for Christmas (více)

Obsahy(1)

Nadějná módní návrhářka Rachel je pozvána na vánoční galavečer spojený s aukcí pánských obleků na charitativní účely. Účastní se s vidinou úspěchu a prosazení svého jména ve světě módy, ale místo toho potká svou životní lásku... (TV Prima)

Recenze (5)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vianočná výzva 2022 - 14. film - "Well Suited For Christmas" podľa mňa v rámci svojho príbehu funguje celkom dobre. Od prvého stretnutia našich hrdinov síce veľmi dobre vieme ako to celé bude pokračovať a čo bude ústredným konfliktom aj ako to celé dopadne, no je jedna vec, ktorú film pekne vybuduje a (pokiaľ nie ste veľmi vnímavým divákom) nemusíte si ju nevyhnutne všimnúť a pochopiť. Ale je zapracovaná skutočne solídne a dáva to filmu potrebné srdce. Môžeme si o človeku myslieť čokoľvek a môže na nás zapôsobiť dojmom, že je to namyslený boháč, ktorý skrz svoje činy reálne si len buduje nejaký imidž. No možno je pravda úplne niekde inde. Toto je to, čo na filme vysoko kvitujem. Okrem toho keď majú herci medzi sebou dobrú chémiu a film myslí aj na nejakú dávku humoru... vie si ma získať. Určite nie najlepším vianočným filmom čo som zatiaľ videl, no celkom solídny. Hodnotenie: B ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Tak tento vánoční film mě extra nenadchl. Přišlo mi to celkem takové o ničem, pořád se to točí kolem pánského obleku a co symbolizuje... Ale co bylo prima, tak lehký přesah v tom, že pomáhat druhým je dobré a že nemáme soudit lidi podle "obalu". ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama