Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po tak obrovské mediální masáži jsem se na to musel podívat, když už to dorazilo na Netflix. Nakonec to možná bylo trochu lepší, než jsem čekal. Jak už mnoho lidí zmiňovalo, když si člověk odmyslí Kazmovy "herecké" schopnosti, zbyde tam krom toho heistu jen omluvný dopis jeho bývalé přítelkyni. Nápad je to určitě originální, ale stačí to? Potřebujeme tohle vidět? (někteří blázni i v kině) Zaslouží si tak obrovský mediální prostor pro svou "hru"? Když pak peníze stejně vyhází z vrtulníku. Nevím no... Každopádně oceňuju pokus o české Dannyho parťáky, případně pár vtipných momentů. Určitě to stojí za diskuzi. Celkem čumím, kolik času mu to zabralo a že se mu do toho vloudilo hned několik překážek. Jen mi vadí ta jeho nekonečná snaha o "charitu." Ale to už k té show prostě patří. Na české poměry je to pořád originální počin. "Budu tě vláčet za dodávkou!" ()

dejww odpad!

všechny recenze uživatele

Když to tady vidím, musel jsem se snížit k odpadu, jelikož ve srovnání s Cool Girl! (2023) je tohle horší. Mělo by o tom být smýšleno alespoň jako o podobně špatném filmu. Vysvětlením je zřejmě marketing, který je snad to jediné co lze pochválit. Evidentně všechny přesvědčil, že to není jen naleštěný sranec. Slibované revoluční pokračování po opuštění kinosálu se nekonalo, a i kdyby dopadlo tak, jak (asi) mělo, nepomohlo by to. Celé vyústění jen podtrhlo patetické plácání, které probíhá po celý film. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kazma zase vyučoval ve virálním marketingu a všichni, kdo odcházeli z kina zklamaní, si to jistě zaslouží. Jeho filmová variace OMS, která před lety na Streamu bavila davy pod dohledem Markuse Kruga, vůbec nefunguje v žádné rovině a ani pro Kazmu typický puberťácký humor nemá očekávaný dopad. Jediným světlým bodem tak překvapivě zůstává vyznání jeho životní lásce, což asi čekal málokdo. To ale do filmu vůbec nepasuje. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem Kazmy, vlastně celé jeho Onemanshow mě totálně minulo. Ale... naprosto mě fascinoval jeho kousek v Prostřeno, kdy dokázal oblbnout celej národ a zahrál na ty nejmenší housle. No a tím moje znalosti končí. Tudíž jsem se do kina nehrnul, což mu jistě nevadí. Protože i tak dokázal národ zblbnout podruhé i potřetí. Tenhle film zbořil rekordy a stal se jedním z nejnavštěvovanějším filmem roku. Takže to Kamilovi očividně vyšlo. Film je vlastně pseudosokument o covidové době, kdy Kazma zakopal kontejner s autem a rozjel další českou mánii. Vyšlo mu to a byla to sranda. Nejvíc mě baví, že dokázal navléct české áčkové herce do nacistických kostýmů, jen kvůli tomu, aby měl kde kontejner zakopat a i oni mu to sezřali. No a finální kousek s trezorem asi není nic, co by diváka překvapilo. Stejně na to půlka republiky šla do kina znova, aby rozluštila šifru. Takže mě tenhle příběh neuvěřitelně fascinuje a vlastně mu tleskám. Film jako takový je docela i sympatický (ne)dokument. (50 %) ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Ten koncept je v podstatě geniální. Kazma do mrtě využil svého mediálního postavení a uštědřil všem producentům lekci z marketingu. To haló okolo je totiž absolutní triumf, byť výsledný produkt zmizí jako pára nad hrncem. Je to až moc velký slepenec a chyběl tomu nějaký ten ďáblův advokát a pravá ruka (Markus), která by neustále zpochybňovala a korigovala výsledný tvar. Audiovizuálně to však na prvotinu vypadá parádně a jde vidět, že na filmu dělal schopný tým. Pokud bych to hodnotil čistě pouze v rámci Kazmovy tvorby, je to (pod)průměr a jedna z těch horších věcí a pevně doufám, že za tou hrou v realitě je ještě nějaký důmyslnější plán a morálně čistší záměr. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Hummer ve filmu byl zapůčej od člena štábu Petra Háši, který se podílel i na předchozích dílech One Man Show (od r. 2008). (Nalien)
  • Ve filmu si zahrál skutečný majitel pozemku, na kterém bylo zakopané auto, pan Lajner. (Nalien)
  • V úvodní scéně, kdy kamera prolétá prostory luxusního večírku, je Kazma na dvou místech zároveň. Točilo se na jeden záběr a vše je bez střihu. Kazma musel sprintem přeběhnout přes celé zadní nádvoří do auta a u toho se svléknout, než tam dorazila kamera. (griph)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama