Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Není to totální sračka. Spousta lidí to tak nazývala. Mě OMS nikdy nešlo po chuti, jelikož podvodníci, kteří vydělávají na lidské hlouposti pomocí YouTube a jiných platforem, jsou pro mě stejní, jako podomní prodejci snažící se napálit pár důchodců. Jenomže Kazma si na tom postavil jméno, a to ho dovedlo sem. Kam? No udělal si další OMS, akorát má hodinu a půl a v kině vydělala 4,5 milionu dolarů. Je to technicky pěkný, textové efekty jsou fajn a ten nápad je tak krásně šíleně absurdní. Bohužel je to pouhý (nevěřím, že alespoň z 50 % pravdivý) dokument, který si hraje na film. Přitom vám tady Kazma jen říká, jak opět někoho ojebal a chce za to… obdiv? Fakt, že si to na film pouze hraje, je kamenem úrazu, protože absolutní neherectví a snaha o neskutečný meta prvek tomu tak moc podráží nohy, že to až bolí. Přitom to mohl být fajn heist film, kde se inspirovali skutečnými událostmi… ale ne radši postavme kampaň, že tohle jste ještě nezažili, můžete vyhrát milion dolarů, je to jedinečná produkce… sorry, ale pokud neuvidím reálně potvrzené vše, co mi tady Kazma ukázal, jako pravdivé, tak tomu nebudu věřit. Máte mi to za zlé? Tak se zamyslete, kdo tady věří člověku, který si postavil život na ojebávání veřejnosti. Je to chytrý kluk… to ale neznamená, že umí všechno. Filmovou kampaň? Stoprocentně. Hodnotný film? Ani náhodou. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Do kina chodím výjimečně, ale tenhle film jsem se rozhodl vidět v jeho premiéře. Kazmu a jeho One Man Show sleduji od samého počátku a velice ho cením za to vše, co se svojí show dokázal. Teď se rozhodl natočit film a já šel do kina s obavami. Avšak mé obavy se po chvilce rozplynuly, Kazma to znovu dokázal a i ve filmu nám předvedl další velkou show! Tentokrát však i s hranými pasážemi, aby divák příběh lépe pochopil. Jestli vše, co ve filmu zaznělo, je pravda, tak je Kazma opravdu machr! A celý film věnoval své ex Andree Kalousové, kterou evidentně pořád miluje, to je od něj hezké. A samozřejmě jak je u Kazmy v poslední době zvykem, i zde čeká na diváky soutěž, a to o rovný 1 milion amerických dolarů! Celkově mě film opravdu bavil a těch 100 minut v kině mi uteklo jako voda. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem Kazmy, vlastně celé jeho Onemanshow mě totálně minulo. Ale... naprosto mě fascinoval jeho kousek v Prostřeno, kdy dokázal oblbnout celej národ a zahrál na ty nejmenší housle. No a tím moje znalosti končí. Tudíž jsem se do kina nehrnul, což mu jistě nevadí. Protože i tak dokázal národ zblbnout podruhé i potřetí. Tenhle film zbořil rekordy a stal se jedním z nejnavštěvovanějším filmem roku. Takže to Kamilovi očividně vyšlo. Film je vlastně pseudosokument o covidové době, kdy Kazma zakopal kontejner s autem a rozjel další českou mánii. Vyšlo mu to a byla to sranda. Nejvíc mě baví, že dokázal navléct české áčkové herce do nacistických kostýmů, jen kvůli tomu, aby měl kde kontejner zakopat a i oni mu to sezřali. No a finální kousek s trezorem asi není nic, co by diváka překvapilo. Stejně na to půlka republiky šla do kina znova, aby rozluštila šifru. Takže mě tenhle příběh neuvěřitelně fascinuje a vlastně mu tleskám. Film jako takový je docela i sympatický (ne)dokument. (50 %) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Kazma v zajetí svých triků. Já už ani nevím, co chce touhle věcí dokázat. Ano kapsu si na méně bystrých namastil, ale nemá to vůbec co nabídnout, nemá to přesah a ten bulshit, který tu prezentuje mu snad nikdo nemůže věřit. Tak nějak jsem sice chtěl vidět, o co jde. Nicméně naprostá ztráta času a soudnosti. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zvědavost je hrozná věc. Byla jsem prostě tak zvědavá, jaký projekt se Kazma Kazmitch rozhodl prezentovat na filmovém plátně, že jsem si o víkendu koupila lístek do kina a podpořila tak jeho spanilou jízdu (290 000 diváků za premiérový víkend). Nebývalý komerční úspěch a masivní marketingová kampaň rozdělila český národ na dvě poloviny. Řadím se k těm smířlivějším divákům. Protože je Kazma opravdu špatný herec, předpokládám, že i v reálném životě se jedná o docela velkého egomaniaka, se kterým bych se kamarádit nechtěla. Nedá se mu ale upřít schopnost obklopit se produkčně a marketingově velice schopnými lidmi. Kazmův film je technicky dobře zvládnutý, ale škodí mu "přepínání" mezi klasickou epizodou One Man Show a fiktivním příběhem, který není zrovna moc uvěřitelný. No, nadále jsem zvědavá, co se z toho za pár týdnů nebo měsíců vyvine. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Jeden ze soutěžících, kteří se pokusili vyhrát „One Man Show: The Game“ spojenou s filmem, přišel vybaven kovovou tyčí k terminálu a rozmlátil jej, takže trezor byl mimo provoz. Terminál byl ovšem brzy opět v provozu. Své chování odůvodnil tím, že byl přesvědčený o tom, že zadal správné heslo a že cesta k penězům je za použití násilí, protože mu to sedělo k jedné scéně ve filmu. Za svoje chování se poté veřejně omluvil a Kazma mu na svém Instagramu odpustil. (Petr.Penicka)
  • Každá postava z filmových parťáků má reálnou předlohu někoho z Kazmova týmu. (griph)
  • Kazma kvůli natáčení absolvoval 3 měsíce hereckých kurzů. Trénoval až 4 hodiny denně, aby natáčení nepodcenil. (griph)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama