Reklama

Reklama

Vražda Murdaughových: Skandál na jihu

(seriál)
  • USA Murdaugh Murders: A Southern Scandal
Trailer
USA, 2023, 4 h 10 min (Minutáž: 34–51 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(6)

Obsahy(1)

Obyvateli přímořské oblasti Jižní Karolíny otřese hned několik tragických událostí, po kterých vyjdou najevo děsivá tajemství tamní nejmocnější rodiny. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Jenda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá zápletka, o těch lidech tam si můžu myslet své. Problém je, že se zase natočil dokument, který nemá žádné rozuzlení, protože nikdo nikomu nic nedokázal a nikdo neví, co kdo udělal, protože tvůrci museli honem rychle vyplivnout dvou a půl hodinovej dokument a nemohli čekat. Objevuje se obligátní youtuber, kterej sice nic nezjistil, ale je strašně důležitej. Slečna při interview řídí NOHAMA. Divim se, že tam při nehodách neumírá víc lidí. Po prvním dílu dost nuda. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Já jsem vlastně většinu času sledování byla naštvaná, protože mě vytáčí, když tito "bohatí a mocní" dokáží zamaskovat důkazy, pošpinit čest a slušnost jiných lidí, kteří jsou v tom nevinně a ještě ze sebe dělají chudinky...Za mě to bylo hodně silné, protože tam jsou i ty autentické záběry z té noci, co došlo k prvotní události, která spustila plno dalších... ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Prípad je sám o sebe zaujímavý, na 3 epizódy však obsahuje menej faktických informácií, než by som čakal. Predovšetkým prvá časť sa venuje iba jednému z piatich úmrtí, čo považujem za zbytočné. Druhá časť už bola lepšia a tretia ma veľmi bavila. Dokumentu by prospelo, keby z neho tvorcovia orezali aspoň takých 30 minút nezáživných omáčok. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to tak, prachy a moc způsobují, že je Spravedlnost slepá. Ne v tom smyslu, že to bere padni komu padni, ale tak, že zločiny bohatých a mocných přehlíží. Dokument je hodně popisný a přesah má právě jen proto, že ukáže zvůli privilegovaných. Jediné, co mě udivilo, bylo, jak tak šeredná rodina mohla mít tolik obdivovatelů. Asi je taky zaslepily ty peníze. Jinak je to o bohatých buranech, o tom, že peníze ti vkus a úroveň nekoupí. A o tom, jak všichni rádi přehlížejí, když něco provede pracháč s dlouhými prsty. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Amerika je bez debat země neomezených možností. Kupící se mrtvoly kolem sídla Murdaughových nejsou tak děsivé. Z čeho však mrazí, je potvrzení domněnky mnohých z nás, že policie, soudy i spravedlnost jsou na finančně obalené elity krátké. Skandál na jihu obsahuje mnoho atraktivních obrazových materiálů s míst činu a jednání u soudu, ale možná stačilo počkat na finální verdikt a dvě série by nebyly potřeba. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama