Reklama

Reklama

Tlapková patrola ve velkofilmu

  • USA Paw Patrol: The Mighty Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se přímo na Adventure City zřítí magický meteorit, získají pejsci z Tlapkové patroly superschopnosti, které je promění v mocné tlapky! Například nejmenší člence týmu, Skye, se díky novým schopnostem splní velký sen. Vše se ovšem zásadně zvrtne, když se zlému bývalému starostovi Humdingerovi podaří utéct z vězení. Společně s Victorií Vance, šílenou vědkyní, která je meteoritem přímo posedlá, se pokusí pejsky o jejich superschopnosti připravit ve snaze stát se superpadouchem. Tlapková patrola musí oba dva zastavit dřív, než bude pro Adventure City pozdě. A Skye se přesvědčí o tom, že i malinké štěně může znamenat veliký rozdíl. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (43)

H4daon 

všechny recenze uživatele

Od začátku původního seriálu je to již deset let a za tu dobu se Tlapková patrola stala pro malé děti fenoménem asi jako pro mě Bořek stavitel nebo Lokomotiva Tomáš. Tím pádem není žádným překvapením, že si tento seriál vysloužil již druhý celovečerní film. První film zaměřený na tlapku Chase jsem si i přes to, že nejsem cílová skupina náramně užil. Druhý zaměřený na Skye, už tolik ne, ale stále je to velice dobrý film pro děti a kdyby mi bylo o 5 let míň, byl bych z něho celý paf.  Na můj vkus jsou všechna štěňata v originálním znění strašně ukňouraná, takže doporučuji shlédnout film v českém dabingu, kterému musím pochválit zachování dabérů ze seriálu, jejichž hlasy jsou alespoň pro mě příjemnější na poslech. Druhý film se pokouší přivést na filmové plátno část seriálu, ve kterém se z tlapek stanou mocní superhrdinové. Není se moc čemu divit vzhledem k tomu v jaké popularitě jsou v posledních letech filmy a seriály s tématikou superhrdinů. Osobně bych byl radši, kdybych dostal normální film, ve kterém tlapky budou zachraňovat město jako v prvním díle, ale co už. Film trvá pouze něco okolo 90 minut a velice rychle plyne, takže se děti rozhodně nebudou nudit a pro jejich rodiče to zase nebude tak těžké vydržet, kdyby je film moc nebavil. Pokud máte děti doporučuji vidět. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Seriál, dnes už fenomén, je sice nápaditou epizodní podívanou, ale pro dospělého (možná kromě znělky :-D) celkem utrpení. První kino-film byl na tom podobně, nicméně alespoň vizuálně vychytanější, s hlavním příběhem o Chaseovi. Druhý kino-film, v hlavní roli se Skye, už se může pomalu srovnávat i s dalšími kino-animáky (Disney Pixar, DreamWorks, aj.), protože tady tvůrci "uhodili hřebík na hlavičku". V době přehršle superhrdinských blockbusterů tu máme další přírůstek, ale v tom nejlepším slova smyslu. Taková marvelovka pro předškolní děti, která může být vnímána jako origin i týmovka dohromady. Má přímočarý děj, hlavního záporáka, zrod hrdinky se zkoumáním pohnutek z minulosti, přehlednou akci a celkem srdceryvné finále. Nevím, jestli mi ubývá testosteronu, inteligence nebo prostě "fotrovatím" víc a víc, ale za mě (z pohledu dospěláka a trochu větším nadhledem) naprosto parádní film.. a že jich mám nakoukáno. ;-) Pětiletá dcerka rovněž nadšená, tak mazejte s dětmi do kina! :-) ()

Reklama

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Predtým, než so znechutením po zhliadnutí môjho hodnotenia preskočíte k päťhviezdičkovaniu nejakej Disney (Marvel) sračky, ostaňte chvíľu so mnou. Toto bol prvý film, na ktorý som kedy zobral svojho, teraz trojročného syna. A ten bol nadšený. Chvíľu sa smial, chvíľu kričal, chvíľu dokonca aj plakal. Takže z tohto pohľadu asi výhra. Z pohľadu rodiča, ktorý bol odchovaný na rôznych Power Rangers musím povedať, že ja som sa bavil tiež. Príbeh je jednoduchý, ale to presne chcete. Menej je niekedy viac. Animácia sa niekde posunula dopredu, niekde sa mi páčila viac v prvom filme (ktorý som už, bohužiaľ, videl asi 50krát). Celkovo ale komplexnejšie a vyzretejšie ako prvý film. Nepôsobí to ako 90 minút dlhá reklama na hračky. Občas prekvapí aj slušnou ironickou sebareflexiou. Na záver, si ani ja neodpustím porovnanie s hocijakými dnešnými komixovkami. Pretože pokiaľ toto odsudzujete, ale myslíte si zároveň, že v podstate každá Marvelovka je kvalitný film, tak filmom nerozumiete, nemáte vkus a seriete si do huby. Pretože, väčšina komixových filmov za posledných 20 rokov sú zlé až veľmi zlé filmy. A to aj všetci tí Thorovia, Kapitáni, Supermani a podobne. Toto je v mnohých ohľadoch lepší a zábavnejší film, ako napríklad tie, čo som práve vymenoval. Takže: Paw Patrol, let's go! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Detská Justice League? Prečo nie. Bolo superhrdinské, bolo to technicky na vysokej úrovni, žiadny vizuál zo staršieho seriálu, dcérka sa bavila a ja pri náznakoch na Green Lanterna, či hlavne Supermana resp. SuperGirl som to zvládol bez problémov. Za mňa by to bolo tak na tri hviezdy, ako pri predchádzajúcom filme, ale hodnotím aj za dcérku a pre ňu to bolo super, takže ponechávam ako v predchádzajúcom snímku štyri hviezdy a opäť slušných 70-75%. Pre rodiny s deťmi dokonalá zábava. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Říkejte si tomu dětský film, ale já tohle považuji jako jednoduchý kreslený Marvel. Po šílených šichtách v kině jsem se konečně dostal k tomuto filmu, abych si mohl taky na chvíli odpočinout. A jak jinak než u filmu s původním zněním, kde nemusím trpět zvýšené dětské řvaní, že roční ratolest prosí o rodiče o mlíko, nebo do postýlky. A očekávání bylo splněno. Byl jsem na tom sám, yaaaay! Nelituji, říkejte si tomu dětský film, ale já j*bu na to kolik mi je. Tento film jsem si užil jako malý prcek a rozhodně daleko víc, než nějaký ten rodič (rozhodně ne všichni), který šel jen do kina s tím, že potřeboval zpříjemnit čas dětem. V zásadě ten film je natolik jednoduchý příběhově, že jsem tomu filmu rozuměl na 90%, za což jsem hrdý. A teď k věci, 4 hvězdy jsem se rozhodl dát z pohledu toho, že já oceňuji to že i když je v partě spíše nápor psů, tak i fenky dostaly, prakticky získaly prostor, kde vlastně jim patřil tak nějak celý film. Skye jde sama proti šílené vědkyni a Liberty učí čipmanky, nebo co to bylo, aby se z nich stali hrdinové. Možná bych ocenil i větší napětí, větší emoce, ale chápu, tento film se vztahuje spíše pro děti. Dále se mi líbilo to, že každá tlapka dostane nějaký random power, který použije takovým tím zajímavým stylem proti vědkyni, aby to hezky napasovalo a každá postava se mohla s powerem prosadit a vyhrát. Nápad byl skvělý, že update klasických záchranářů se stal mocnější a z tlapek se stali hrdinové, ehm pardon - Super hrdinové. Co přijde potom? Vždyť nemůže být nic víc, než superhrdinové. Toho se asi nejvíce bojím, protože jestli to bude takhle směřovat k tomu, že se tlapky rozejdou a Ryder půjde dělat jinam, myslím že to roztrhá srdce kdejakému dítěti. No uvidíme, každopádně to je ještě daleko a těším se na další pokračování, bez ohledu na věk :) ()

Galerie (47)

Související novinky

Čína ovládla globální příjmy kin

Čína ovládla globální příjmy kin

02.10.2023

Už dávno nikoho nepřekvapí, že čínský filmový trh je obrovský. Stále se nicméně neděje často, aby filmy z druhé nejlidnatější země na světě, které zároveň takřka nikdo za jejími hranicemi neviděl,… (více)

Reklama

Reklama