Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Depresivní pohled na odlišnou dimenzi, kde se lidstvo vyvynulo z plazů. Jako by film, ve kterém Dennis Hopper hrdě brání své tyranosauří předky, nebyl už tak dost extravagantní, hlavní postavy vypůjčené ze zřejmě nejznámější hry na světě dotvářejí obraz naprostého úletu, který ale pozor, docela baví :-). ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Geniální plošinovka Mario zasáhla snad hráčské srdce každého, ať už PCčkáře nebo konzolisty. A ty nesčetné počty variací a pod druhů udělali z Maria legendu. Bohužel tenhle film je znatelně podprůměrný, kdyby se více držel původního konceptu byla by to jistě originálnější a zábavnější. Takhle je to slaboduchý film, nemůžu si pomoct. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit, že je tohle úplný odpad, protože prostě není, na to je to až moc pěkně bizarní. Mimoto se musí uznat, že vymyslet z jednoduché skákací hry od Nintenda nějaký příběh, kde budou moct být živí herci, to přece jen chtělo trochu umu. Ani tak ale nemůžu jít výše, protože mě to nedovedlo tou svou bizarností strhnout. ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se dá tohle ohodnotit? Ten film je tak neuvěřitelně stupidní až mě to bavilo. Instalatérova holka je unesena do světa dinosaurů, kteří se vyvinuli na lidi a brzy zjistí, že její táta byl de-evolován na houbu. Instalatérům to vadí a tak jdou za ní seženou si skákací boty!!!! Bože můj, to musel vymyslet psychopat. Ještě k tomu chyběla ta hudba ze hry, aby byla pitomost dovedena k dokonalosti. A teď co? Mám tomu dát odpad, protože je to imbecilita prvního stupně a nebo tomu mám dát 5 hvězd, protože jsem se u toho smál jako blb od začátku do konce? Taková změť pitomostí se nikde jinde nevidí (hlavně ty dialogy a tancující dinosauři). Scénář nejen, že byl stoprocentně psán na koleni během natáčení, ale ještě ho psala opice. Jelikož, když si chci pustit nějaký opravdu hodně vtipný film tak hledám ve vodách odpadových...hodnocení je jasné. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Když přišel Nolan k Batmanovi a zbavil ho všech superschopností a komiksových nesmyslů, nikdo se nezlobil. SuperMario Bros na to podle mě chtěli jít před dvaceti lety podobně, ale holt to studio a všichni kolem pokazili. Já bych stejně nechtěl vidět film, který se snaží 100% kopírovat nintendovou hopsačku. To bych se moh rovnou podívat na Teletubís. Místo toho se původní scénář snažil, jako Nolan u Batmana, vsadit hlavní hrdiny příbéhu do reálného světa, kde je skoro vše vysvětleno buď hightech věcí (skákací boty), nebo jakýmsi takýmsi vysvětlením založeným na realitě (dinosauři). Strašně rád bych viděl remake s méně idiotským scénařem a praktickými efekty s dinosaury... bohužel, to bych si musel natočit asi sám. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • 16. novembra 2009 bola hra, podľa ktorej bol film natočený, označená hernou stránkou "Game Informer" za druhú najlepšiu hru všetkých čias. V Guinessovej knihy rekordov je uvedená ako najpredávanejšia videohra na svete s počtom viac ako 40 miliónov predaných kópii. (Raccoon.city)
  • Tom Hanks chcel rolu vo filme, ale firma Nintendo sa obávala, že herec nespraví zo snímky trhák. (Raccoon.city)
  • Bob Hoskins nevěděl, že hraje ve filmu založeném na videohře, dokud svému synovi neprozradil, jaký film právě natáčí. (HellFire)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama