Reklama

Reklama

Biuidojeog Yeonaedam

(seriál)
  • Jižní Korea 비의도적 연애담 (více)
Jižní Korea, 2023, 6 h 6 min (Minutáž: 33–44 min)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jiwon (Gongchan) je nespravedlivě vyhozen ze své práce poté, co je jeho nadřízený zapleten do korupčního skandálu. Odhodlaný znovu získat svou pozici se Jiwon vydává na misi najít oblíbeného umělce předsedy, který zmizel a nyní provozuje keramickou dílnu ve vzdáleném městě. Nicméně jak se Jiwon přibližuje k umělci, zápasí se svou vlastní sexuální orientací a motivacemi a přemítá, zda se vůbec chce vrátit do svého bývalého života. Tajemství se odhalují, když se jejich vztah rozvíjí a Jiwon čelí důsledkům, když umělec zjistí, že ho celou dobu špehoval. (mikki089)

(více)

Recenze (2)

emkon 

všechny recenze uživatele

Obsazení hlavní role Won Younga korejským zpěvákem Gongchanem byl geniální nápad. Opravdu nemám slov, jak ten kluk dokáže vyjádřit štěstí, emoce, smutek, a bolest tak přirozeně. A ten jeho úsměv! Společně s Cha Seo Wonem v roli Tae Joona jsou tak perfektní a úžasní. Samotný příběh je hodně srdečný, a v každé epizodě je několik silných nezapomenutelných scén. Hodně se mě líbil výběr lokací, úžasná filmová kamera, a zejména skvělá hudba, která dokreslovala mnohé scény. Dokonalé! ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Všetci okolo mňa si toto vychvaľovali do nebies, a tak som mala veľké očakávania. Neboli tak úplne naplnené, no aj napriek tomu si dovolím povedať, že to bolo skvelé. K dokonalosti rozhodne nechýbalo veľa. Pôvodne som si chcela prečítať manhwu, no napokon som si pustila seriál a neľutujem svoje rozhodnutie. Príbeh bol krásny a plný nádherných momentov. Herecké obsadenie priam dokonalé. Chémia fungovala a tie najkrajšie scény boli obohatené o krásnu hudbu. Pesnička, sprevádzajúca celý dej bola nádherná a nikdy som jej nemala plné zuby. K Yoon Tae Joonovi som si hľadala cestu príliš dlho, no Ji Won Young si ma získal hneď na začiatku. Bez drámy na konci sa to, prirodzene, nemohlo zaobísť, no inak som si príbeh naozaj užila. Vedľajší pár bol takisto skvelý a najmä jedna konkrétna veta - "Why does it matter? I just love Kim Dong Hee." ()

Reklama

Reklama