Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších a dá sa povedať aj dobrých Sandlerovych vecí, hoci pár jeho blbých fórov a vajcová hlava ako opakovaný vtip, ktorý prestáva byť vtipom, sa tu stále objavujú. Dokonca ani neatraktívna Lucy k nemu pasuje a tak v podstate nenáročná komédia sa mení aj v milú záležitosť, v ktorej mi ani nevadil môj neobľúbený odpaďák Schneider, ešteže ho zamaskovali. Jeden z mála filmov, kde mi do uší nerezali ani trápne sandlorovské vtipy typu zvracanie. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi dobré tri hviezdičky, čiže TOP, čo u mňa "klasická hollywoodska romantická komédia" môže dostať, Adama Sandlera mám od zhliadnutia "Punch-Drunk Love" nesmierne rád a teda sa dokážem pozerať aj na menej náročné filmy, kde nemusí ani tak veľmi hrať (aj keď to dokáže priam geniálne). Tento bol spomedyi nich navyše o príjemné poznnie lepší. Zápletka balansujúca medzi Mementom a Na hromnice o den více zaobalená do hawajskej romantiky s podarenými scénkami, vtipnými zvieratkami, mužo-ženom z nemecka, konečne aspoň raz vtipným schneiderom sťa niekoľkonásobným otcom/surferom a steroidným bratom krásnej Drew Barrymore, to všetko robí tento film príjemným sobotným večerným kinom. Iba jedna výčitka (POZOR SPOILER) 10 sekundový Tom nebol vôbec vtipná postavička, inak som bol vcelku spokojný aj s vyriešením záveru, ktorý síce bol "romantický ako repa" no vďaka samotnej nosnej téme bol trošku netradičný. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Originální námět o dívce, která má krátkodobou paměť, není využit tak, jak by si zasloužil. Několik gagů nemá chybu, hlavně ten s několikátým sledováním filmu Šestý smysl, ale jsou zde i dlouhé pasáže, ve kterých se vtip nevyskytuje, ale nějaká nuda to rozhodně není. Uvítal bych větší propracovanost, větší návaznost scén a lepší konec, který je celkem nenápaditý. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Suprová komedie s úžasnou dvojíicí Adam Sandler, který mne poslední dobou začíná oslovovat čím dál tím více a Drew Barrymore, o které tvrdím už dlouho, že v ní hřímá obrovský talent. Další velké plus je bezesporu originalita a jelikož jsem o filmu nevěděl nic kromě toho, kdo v něm hraje, tak asi chápete, že jsem docela koukal :)......Mohu jen doporučit. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Další komedie od Adama Sandlera, která má srdce a určitě hodně k nabídnutí divákovi. Tentokrát jsem se ale tolik nebavil jako jindy a i přes Drew Barrymore a její "nemoc", která dovolila filmu neuvěřitelné nápady a neustálé opakování, mi na snímku něco chybělo. Možná to byl zajímavější konec nebo nějaký pořádný extra překvapující nápad, který se nedostavil. Jinak rozhodně slušná oddechová záležitost, která nezapadne mezi ostatní oddechovky díky originálnímu nápadu, který už nikdo nezopakuje (jinak to je čistý plagiát:))takže čekám na remake). ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2004 ve Westwoodu v Kalifornii. (Varan)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama