Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (772)

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Příjemná odpočinková komedie, v níž téměř nenajdete trapné vtipy. Naopak těch povedených je v ní fakt hodně a já se s chutí smál. Zápletka sice zajímavá, ale trošku hloupoučká a naivní, ale to vůbec nevadilo, protože všechny ty Sandlerovy nápady a Astinovy hlášky (ostatní postavy měly tak jednu dvě povedený) byly rozhodně na palec nahoru... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ze všech režisérů slušel a sluší nejvíce Sandlerovi právě Peter Segal. 50x krát a stále poprvé srší skvělou atmosférou i obsahuje vskutku originální zápletku. Dvojici Sandler/Barrymore to patřičně sluší a jedna z nejlepších romantických komedií je tudíž na světě. Když se na závěr přidá nezapomenutelná písničká Somewhere Over the Rainbow není co řešit. 85% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne jeden z najlepších filmov s Adamom Sandlerom a jedna z top 10 mojich najobľúbenejších komédií. Dobrých komikov a nielen komikov ale aj ľudí ako je Adam vidím v Hollywoode veľmi málo. Film patrí medzi moje obľúbené aj keď sme to videli už aspoň 50x. Sandler tu zvládol dve role s neuveriteľným prehľadom. Na jednej strane klasický vtipkár a na druhej veľký romantik. Ak sa niekto chce výborne pobaviť a zároveň si želá aj trošku romantiky splní film všetky očakávania. A chce to predsa len originalitu zbaliť ženskú na 50 spôsobov a každý deň inak. To dá prácu, ktorá je v závere predsa len ocenená. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Perfektní komedie s Adamem Sandlerem a Drew Barrymore. Drew přišla po automobilové nehodě o krátkodobou paměť. Takže už celý rok prožívá ten samý den. A protože bydlí na Hawai, tak to ani nepozná. Sandler se ji pokusí sbalit, ale nemá to lehké. Zase má výhodu v tom, že má pokusů, kolik chce. A nakonec se mu to samozřejmě podaří, i když paměť se jí nevrátí... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Každý z nás tuto situaci důvěrně zná: čím menší očekávání, tím větší je nadšení z jinak průměrného výsledku. A naopak - čím větší očekávání, tím trpčí zklamání, i když objektivní realita stojí někde uprostřed. Od tohoto filmu jsem čekal vážně málo, lépe řečeno "kulové". Po shlédnutí jsem v prvním nadšení nasázel čtyři hvězdičky, pak jsem se zamyslel a jednu opět smazal. Kdepak, Rob Schneider je sice trapný o něco méně než obvykle, nicméně stále přehrává a Sandler si taky několikrát rozpomene na svoje horší herecké já (nejvíc ve scéně, kdy se na lodi rozpláče při vzpomínce na ztracenou lásku). Nicméně přes to všechno je to dosud nejlepší Sandlerova komedie s překvapivě civilními výkony obou hlavních hrdinů a vtipnou zápletkou. Celkový dojem: slušných 65%. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Ve filmu je prozrazen konec snímku Šestý smysl (1999), což svého času některé diváky dost naštvalo. (natt27)
  • Bristolský záliv, o kterém mluví Henry (Adam Sandler) zhruba v čase 7:30, je malý kus Anglie na okraji Aljašky. Jinak je to také záliv oddělující v Anglii město Bristol od hrabství Devon a Somerset v jihozápadní Anglii. (veronikajel)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama