Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Arnold byl v dětství můj vzor, Slye jsem dříve moc nemusel a Arnold byl moje jednička, dokonce jsem chtěl po něm pojmenovat psa. Proto tento dokument byl jasnou věcí, co musím vidět, i když mě krátce předtím zklamal jeho seriál Fubar, co běžel v tandemu s tímto dokumentem. Tak nějak jsem očekával, že vzhledem ke Schwarzeneggerově účasti dokument půjde hladce po srsti a nebude se otírat o citlivá témata, což se mi vlastně až do třetího dílu potvrdilo, ale tam mě potěšilo, že to tvůrci vzali víc do hloubky, i když o tom slavný herec nechtěl moc mluvit. Druhá část pro mě byla nejzajímavější, přece jen mám nakoukáno od něj skoro vše a alespoň jsem se dozvěděl něco o jeho dětství a začátcích v kulturistice a také o politické kariéře v kontextu, protože jsem dříve moc nechápal, proč by se do toho vůbec pouštěl. Pro fanoušky povinnost, vypadá to na tom Netflixu náramně. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

O Arnoldovi - kulturistovi i herci toho jako fanoušek vím dost a očekával jsem klasický netflixovský promo dokument pro průměrného amerického diváka se zbytečnými ilustračními záběry a mluvícími hosty, kterým je dovoleno říct minimum vět s uspěchaným vyprávěním, a prořídlými ne vždy dořečenými informacemi a mikropříběhy. A co jsem čekal, to jsem dostal. Arnold ve vážné poloze bilancujícího vypravěče ale funguje, svůj život prožil velmi efektivně. Příjemně potěší pár archivních videozáznamů a Arnold i zavzpomínal na temnější momenty svého života jako dětství s násilnickým otcem a pár životních proher. První díl o svalech a o životě je překvapivě nejpovedenější, druhý filmový díl je stručný a člověk si říká, že zrovna v tomto případě mohl Netflix natočit jednu ze svých desetidílných sérii, kde by se všemu patřičně věnovali. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Klidně ty epizodky mohli být delší a jít mnohem víc do hloubky, nebo jich mělo být víc. Takhle je to místama okrajové. Teď musím googlit pro víc info :)). Každopádně Arnold je prostě mega borec a maximalní motivace pro kohokoliv kdo chce v životě něco dokázat. Takže já si balím Australské kufry a jedu dobýt Ameriku :D ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[90%] ARNOLD, coby dokumentární třídílná, hodinová minisérie o známé herecké ikoně! První díl pojednává o Arnoldovi posilovací éře, kdy zahořela jeho vášeň ke kulturistice. Takže sledování, jak začínal s tímto odvážným životním obdobím bylo zajímavé. Druhý díl mapuje Schwarzeneggerovu hereckou kariéru, takže tu mámě opět mnoho zajímavých informací. Třetí epizoda je o Arnoldovi politické kariéře. No, jsem rád, že jsem tento třídílný dokument mohl vidět. I vzhledem k tomu, že jsem nedávno přečetl jeho životopisnou knížku Total Recall, tak je důvod k radosti, protože je to většinou odrecitované z té knihy. Víc k tomu nenapíši, já jsem spokojen! Zásadně nové informace jsem se nedozvěděl, ale i tak to byla pěkná podívaná, vidět mého velkého oblíbence Arnolda Schwarzeneggera! Super! ;) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Mám s tím stejný problém jako asi každý. Část o kulturistice je suverénně nejlíp natočená a nejlépe sestříhaná. Filmová část je s přehledem nejzajímavější, ovšem braná strašlivě v poklusu, a pasáž o politice je rozháraná a trochu utahaná. Lepší než podívat se na film, je přečíst si Arnieho paměti Total Recall. Tenhle dokument je jejich zhuštěnou verzí. Ne tak pohlcující, ne tak vyčerpávající a ne tak výmluvný. Ale hýbe se to a mluví to, což bude pro dost lidí plus. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama