Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projde hlavní zvířecí hrdina příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. A zatímco Gumpův první příběh byl smutnější, v jeho volném pokračování s názvem Gump – jsme dvojka se diváci mohou těšit na spoustu vtipných zvířecích scén. Vedle hlavního hrdiny se nově objeví také psí slečna Jenny, která si zahraje Gumpovu sestru Kytičku. (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (25)

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že Filip Rožek vůbec nevěděl jak pojmout druhý díl při psaní scénáře. Nakonec se vydal tím nejlacinějším možným způsobem. A vůbec se tedy nedivím, že mu stačilo na napsání knihy 18 dní. Ač jsem jí nečetl věřím, že film dopadl o fous lépe. I, když i na těch 90 minut mi přišel celkem dlouhý. Přesto si jsem přesvědčen, že si to najde diváky co se dojmou a budou odcházet z kina spokojeni. Za mě hodně odřených 6/10. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem do tohoto filmu měl celkem velká očekávání. První Gump se mi moc líbil, jeho konec mě dokonce dohnal k slzám. Nečekal jsem, že se tomuto filmu podaří to samé, ale doufal jsem, že se mi aspoň bude líbit. Takže mě moc mrzí, že to tak není. Oproti prvnímu filmu je to opravdu velmi výrazné zhoršení. Příběh je zkomolený a mnohem méně působivý. Postavy, kromě Gumpa, nejsou ničím výrazné. Ze všeho nejhůř je na tom prezentace, vůbec se mi nelíbí, jak tento film vypadá. Některé scény byly natočeny jako mockument, stylem seriálu The Office, vůbec nechápu, čeho tím režisér chtěl docílit. Taky je tam sposuta falešného nasvícení, které vždy vypadá otřesně. Hudba byla místy kýčovitá, ale nevhodná mi nepřišla. 4/10 ()

Reklama

Pajda 

všechny recenze uživatele

Proč jsem šel tento film je celkem jasné. Mám rád pejsky. A tak trochu jsem čekal, že tato dvojka alespoň vyrovná první díl. No nevím, ale nemyslím si to. Příběh byl trochu nudný a ani přítomnost hereckých hvězd to nezachránila. V hlavě mi ještě rezonuje nedávno shlédnutý film podobného ražení-Vocasy na tripu, které psy dokázal popsat mnohem lépe. Gump to asi hodil spíše na rovinu psí duše, což je hezké, ale nestačí to. Velká škoda, milovníků psů jsou miliony a dobrým příběhem se zde dá dostat divákovi pod kůži. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u "jedničky" mi vadil nepřirozený vizuál - při postprodukčních úpravách je u většiny záběrů část obrazu (pruh nebo ovál) zesvětlená a zbytek naopak ztmavený, působí to oproti dřívějším Brabcovým režijním i kameramanským počinům divně a pro podobný typ rodinného filmu zbytečně "umělecky". Kozubova postava je poněkud přehnaná a našly by se jistě další vady, na průměr to ale vyvažují ušlechtilé záměry tvůrců. ()

Murphy123 

všechny recenze uživatele

Film splnil to co jsem od něj čekal. Zasmál jsem se, na herce se dobře dívalo, a hlavní hrdina Gump byl super prímový. Protože jsem velice citlivý na zvířata a sám jdu tento víkend zachránit beránka z podmínek podobných jako byla Gumpova sestra, zcela jsem pochopil autorův záměr. Nenásilným způsobem předat poselství rodinám a dětem, aby se zamysleli na duší zvířete a jejích častém utrpení, které si často ani lidé neuvědomují. Viz oslík na pouti. Nezachráníš všechny zvířata na světe, ale tomu jednomu změníš celý svět. Víc takových filmů. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Záběr, na kterém za Oříškem (Richard Krajčo) jde po silnici velká skupina lidí, se natáčel u Louňovic pod Blaníkem. (vitm)
  • K tomuto filmu vznikl videoklip s názvem Život je pes. Záběry zpívajících dětí a Lucií Bílou se natáčely v restauraci Střelnice v Táboře a zpěvu se účastnilo cca 300 dětí. (vitm)

Reklama

Reklama