Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Neumím říct proč se na tyhle filmy pokaždé tak těším. Cítím, že to není něco tak úplně extra, ale přesto tyhle vesmírné sci-fi komedie žeru a cením si té originální akční vtipnosti. Chtěla bych vyzkoušet jak vodní atrakci v deneuralizéru, podívat se za poštovní přepážku do třídičky došlých zásilek, mít mluvícího psa, zahrát si Twister s hmyzáky a vědět co mě při pohledu na vesmírnou oblohu tak přitahuje. To je ale fakt ... miluji pohled na noční nebe plné hvězd, cítím nekonečno, tíhu, tajemno a posvátnou úctu k tomu všemu. Takže bych vlastně mohla očekávat návštěvu kolegů agentů z MIB. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Worm Lounge #1 (Worms In Black) ,2. Logo ,3. Titles ,4. Big Jeff ,5. Headquarters ,6. Chop-Chop ,7. Heart Thump ,8. Customs ,9. Hunting for K ,10. J Nabbed / K's Back ,11. The Real Story ,12. Sleuthing ,13. The Defense Begins ,14. The Chase ,15. The Light ,16. The Finale ,17. Worm Lounge #2 ,18. Titles Revisited ,19. I Will Survive ,20. Black Suits Comin' (Nod Ya Head) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

O něco málo slabší než první díl, ale pořád skvěle zábvný. . Dvojka Will Smith Tommy Lee Jones znovu perfektní a k nim zábavně pasující mluvící pes, ale tak trošku mi vadila Lara Flynn Boyle, podle mě se na záporáka moc nehodila, i když se po většinu filmu moc příjemě netvářila, ale stejně by to chtělo něco nadupanějšího. Znova slabší 4* ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V kině jsem jako největší zradu brala stopáž filmu - maximálně hodinka a čtvrt, zbytek zabírají titulky (v TV to tak strašně krátké nebylo, holt reklamní bloky:-)). Ujetá jízda tentokrát postrádá předchozí punc originality, počítačové efekty jsou příliš do očí bijící, některé gagy jsou poněkud trapné, ale pobavila jsem se a celkově film nemohu odsoudit jako zklamání. Zkrátka slabší pokračování, jak už to tak většinou bývá. 66% ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než jednička, ale občas se i tady některé věci povedly (hlavně úplný konec, přílet Serleeniny lodě, ...). Hlavní problém je v tom, že už tohle už těžko mohlo být originální (což první díl bezesporu byl) a tudíž se vytrácí velká část kouzla. Ano, je to slepenec, je to málo nabušené, ale pro mě pořád solidní oddechová zábava, i když s odstupem času už vlastně pořádně ani nevím, o čem to bylo. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Světlo v atomizéru bylo v prvním díle modré, v tomto je červené. (ČSFD)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama