Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, tohle mě absolutně nechytlo. Přislo mi to jako slátanec několika akčních scén z nichž se mi dvě třetiny vůbec nelíbili. Tenhle připitomělý scénář nemohl zachránit ani Smith s Jonesem. Nebýt několika povedených fórků, akčních scén a úžasného psa, tak bych film poslal do odpadu, protože tohle se fakt Barrymu Sonnenfeldovi nepovedlo. Zkrátka další z řady zbytečných pokračování, bez kterých by se kinematografie klidně obešla....... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V kině jsem jako největší zradu brala stopáž filmu - maximálně hodinka a čtvrt, zbytek zabírají titulky (v TV to tak strašně krátké nebylo, holt reklamní bloky:-)). Ujetá jízda tentokrát postrádá předchozí punc originality, počítačové efekty jsou příliš do očí bijící, některé gagy jsou poněkud trapné, ale pobavila jsem se a celkově film nemohu odsoudit jako zklamání. Zkrátka slabší pokračování, jak už to tak většinou bývá. 66% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Skoro všichni zaměstnanci pošt jsou mimozemšťani." Já to tušil, hlavně ten obrýlený babochlap za přepážkou to už nějakou dobu ani moc neskrývá, takže jim jdu hned zkontrolovat povolení k pobytu na Zemi. Vezmu si na to s sebou agenta Franka, který hraje, že je pes, ale mimozemské nelegály umí kousat s velkou grácií. Vzal bych si i agenta J a poštmistra K, ale ti musí zase řešit nějakou intergalaktickou katastrofu v pohřebáckém sídle MiB. Mě při tomto řešení pobavily fórky s červem v metru, třídičkou pošty, neuralizováním parťáků i nafukovacím řidičem auta, takže moje jediná výhrada směřuje k tomu, že 88 minut - titulky = dost málo času na zábavu. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby slabší než jednička, už to není ta originální sci-fi komediální záležitost s mimoněma jako tomu bylo napoprvé. Nicméně je to stále obstojná zábava, ve které tentokrát Willa Smithe zastiňuje úplně jiný agent. 60% ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než jednička, ale občas se i tady některé věci povedly (hlavně úplný konec, přílet Serleeniny lodě, ...). Hlavní problém je v tom, že už tohle už těžko mohlo být originální (což první díl bezesporu byl) a tudíž se vytrácí velká část kouzla. Ano, je to slepenec, je to málo nabušené, ale pro mě pořád solidní oddechová zábava, i když s odstupem času už vlastně pořádně ani nevím, o čem to bylo. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Ve scéně, kdy jsou J (Will Smith) a pes Frank (Tim Blaney) v garáži, má na sobě Frank černý oblek. Když však poté jedou autem, již jej nemá. (ČSFD)
  • Kvůli událostem 11. 9. 2001 museli filmaři na začátku a na konci filmu nahradit Světové obchodní centrum 282 metry vysokou Chrysler Bulding. (EMMY)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama