Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Anderton 

všechny recenze uživatele

To ste mali hneď povedať, že scenár sa musel prepisovať kvôli pádu dvojičiek. A to už sa začalo točiť. To sa potom nedá objektívne kritizovať. To je ako keby som vyčítal mentálne retardovanému scenáristovi, že napíše priblblý scenár....Takže som to videl znova. Zopár fórov je fajn, zopár je priemerných a potom je tu sci-fi a digitálna omáčka, ktorá im robí krovie. To isté, čo minule, film pre teenagerov, ktorí sa prišli do kina odreagovať. Po desiatich rokoch už vyzerajú niektoré triky dosť zastaralo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to lacinou a prvoplánovou komedii Eddieho Murphyho. Přitom ale nejvtipnější moment z celého filmu byla písnička o tamponech v rámci druhého reklamního bloku. Někdo zřejmě usoudil, že se sveze po vlně úspěchu prvního dílu, a jako bonusem to ještě přišperkoval pro větší grády. Pokud jsem jedničku nazval hovadinou největšího kalibru, kterou omlouvá jen zašlý rok vzniku (a to mě prosím pěkně bavila), pak tedy vážně nevím, co mám napsat o dvojce. Asi jen to, že jsem si kvůli ní ani neohříval sekanou k večeři, abych nepropásl začátek. Ukázalo se to jako velice prozíravý tah, protože nastavit mikrovlnku na pět minut, přišel bych skoro o polovičku filmu. I ta studená flákota byla ovšem nakonec žhavější, než všechna zábava, akce a rádoby sexy Lara dohromady. No nic, jdu se mrknout po neuralizéru... ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

S prvním dílem má druhý díl společné to, že je opět výborně udělaný. Ale zatímco první díl byl ideální pro starší děti i dospělé, tenhle už je vyloženě pro děti. A scénář mi připadá trochu bezradný, po pětileté pauze bych čekal lepší zápletku i víc lepších nápadů. Zaznamenal jsem zkrátka znatelný pokles zábavnosti a vzestup nudnosti - ta úporná snaha o nabubřelou akci a o stylové hláškování hned od začátku je dle mého soudu kontraproduktivní. Třeba scéna s červem Jeffem mi přišla hodně blbá a pes Frank i červouni trapní. Samozřejmě chápu, že je to film v první řadě pro děti, ale čekal jsem prostě trochu něco jiného... Lara Flynn Boyle je sice minimálně stejně sexy jako Linda Fiorentino, ale to k mému vyššímu než průměrnému hodnocení opravdu nestačí. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

O hodně slabší než jednička, ale občas se i tady některé věci povedly (hlavně úplný konec, přílet Serleeniny lodě, ...). Hlavní problém je v tom, že už tohle už těžko mohlo být originální (což první díl bezesporu byl) a tudíž se vytrácí velká část kouzla. Ano, je to slepenec, je to málo nabušené, ale pro mě pořád solidní oddechová zábava, i když s odstupem času už vlastně pořádně ani nevím, o čem to bylo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže mě jednička nikterak neokouzlila, tak o tomhle se to dá říci dvojnásob a ještě to pořádně podtrhnout. Našlo by se tu sice několik zajímavých scén a párkrát jsem se i zasmál, ale tady už zvítězila spíš trapnost nad kvalitou na plné čáře. Mám až obavy jít do dalších dílů, protože tohle jsem vydržel jen s vypětím všech sil. Dokonce mi přišlo, že už ani ústřední dvojici Jones, Smith to moc nebavilo… ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Will Smith (J) o natáčení se psem Frankem: "Má úžasný smysl pro humor a umí načasovat gagy. Zahrál si už v prvním díle a najali jsme ho i do dvojky. Myslím, že mu to trochu stouplo do hlavy. Zpychnul a občas odmítal vylézt z přívěsu. Jinak je ale práce se skutečným zvířetem na takovémhle filmu docela změna. Člověk si zvykne stát před modrým plátnem a reagovat na něco, co tam ve skutečností není a co bude doděláno až v počítači. Jenže psa, toho musíte pečlivě vycvičit, aby dělal to, co po něm chcete. Ten není jako ti digitální zmetci." (NIRO)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama