Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1758 se má dědičný princ Damián Karel Ludvík zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou. Damián z toho ale není příliš nadšený a raději holduje lovu, flirtování s místními vesničankami a popíjením se svým nejlepším přítelem, alchymistou Matoušem. V současnosti se zase Eliška Mlynářová chystá na propagaci nejnovější řady svých proslulých marmelád. Vzhledem k tomu, že její firma Marmelišky příliš neprosperuje, jde o naprosto zásadní událost. Buď se povede firmu opět nakopnout, nebo ji bude muset Eliška prodat, jak ji často připomíná její partner Martin. Že spolu tyhle dvě události vůbec nesouvisejí? Tak to se pletete! Stačí, aby Matouš při jednom alchymistickém pokusu omylem vytvořil tinkturu k cestování časem. A pak už se tyhle dvě období začnou proplétat víc, než si dovedete představit! (TV Prima)

(více)

Recenze (218)

Chudobka odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem neměla v úmyslu se na to dívat, ale ty negativní reakce všude okolo mě pobavily, a tak jsem si to na chvilku pustila. Dlouho jsem se netýrala. On snad někdo od toho něco čekal? Krásná píseň, ta se fakt povedla. A že by Emma Smetana byla nějak výrazně horší než ostatní herci (samozřejmě až na Danu Syslovou - ta tam vyloženě vyčnívala), toho jsem si nevšimla. Špatní byli všichni. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

První díl byl i můj poslední - stejně všichni víme, jak to skončí, jen to bude natažené na bambilion dílů (pokud to tedy po pár týdnech mizerné sledovanosti nenápadně nestáhnou z programu a nepřijdou s další "peckou"). Pozitiva: Hezké kostýmy, Robert Urban, na kterého se docela dobře kouká, pár úsměvných vtípků. Zápory: Prkenná Emma Smetana, song a vše ostatní. Druhá hvězda je jen a pouze za snahu. ()

Reklama

Ivoman odpad!

všechny recenze uživatele

No po prvním dílu a po tom co Emmmmmmička prohlásila, že seriál netočila pro diváky, ale pro kamarády, kteří ocení její "herectví", tak nemám už vůbec co dodat. Už se nedá na to říct snad ani nic negativního, když herci netočí seriály a filmy pro diváky. Pardon, urazil jsem všechny herce a herečky, protože mezi ně, Emmmmmmmmička rozhodně nepatří. Je to bývalá moderátorka, dneska troska. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, jsem masochista, ano, jsem zvrácený nečlověk z Pluta, ano, mohu si za to sám... ta zvědavost mě málem stála život. V půlce jsem se zvedl a šel to zachlastat na country akci, podotýkám, že kántry nenávidím víc, než Babišův průjem, ale tam jsem seděl s blaženým úsměvem a dával se psychicky dohromady. Děkuji transgender Smetaně a gay bezďákovi za příjemné zakončení prázdnin. Před pár lety by vás za tohle upálili. Pan obráběč kovů Buchar na sebe musí být taky převelice hrd. Tvl...  jo, ještě se omlouvám recenzentovi, lukastronovi, který se vyjádřil "cituji"  Kostými Damiána a ostatních z jeho doby byly fakt hezký , že s ním názor nesdílím. Bože, tohle s náma dýchá vzduch, začínám se děsit. EDIT: 11.9. Koukám, že díky fejkovým profilům a vtipným recesistům vystoupá Cigoška a Tymián na kurevských 9%, gratuluji celé nearogantní a pokorné tlupě debilních pratvůrců. Opravdu originální majstrštyk a ještě o chlup z prdele vygenerované genitální porno, oprava... geniální promo. Musím hodnotit i další díly, nelze mi jinak, lide, prosím o prominutí. ()

Ampi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se seriálem Eliška a Damián chtěla Prima upoutat pozornost, ale ne takovou jak by jsi představovala. Herectví Emmy Smetany převyšuje většina herců. Nevím jestli to není vinou režiséra, a scénáře. Možná kombinace obou faktorů s zmíněným herectvím. Potom je však záhadou výborný herecký výkon Dany Syslové. Jednooký mezi slepými králem, dvojoký císařem.  Uváděný sňatek měl zabránit sedmileté válce, problém je, že v roce 1758 válka už dva roky probíhala. I chybné detaily dělají celek. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama